Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

«Χρυσά Χριστούγεννα» στην Καβάλα

Αποτέλεσμα εικόνας για καβαλα χριστουγεννα
«Χρυσά Χριστούγεννα» υπόσχεται ο δήμος Καβάλας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα 100 περίπου εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε 37 σημεία του δήμου.
Πρόκειται για τα «Χρυσά Χριστούγεννα» μιας «χρυσής χρονιάς» για την Καβάλα, όπως επεσήμανε σε συνέντευξη Τύπου, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα αναφέροντας την ένταξη των Φιλίππων στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, την παγκόσμια επιτυχία της σκακίστριας Σταυρούλας Τσολακίδου, τα χρυσά τιμητικά βραβεία της πόλης στο διαγωνισμό Best of Awards.
Είναι ένα πρόγραμμα, όχι ανταγωνιστικό προς τις διπλανές πόλεις, όπως η Δράμα με την Ονειρούπολη, αλλά συμπληρωματικό, ανέφερε η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, Αναστασία Ιωσηφίδου. 
Στόχος να δημιουργηθεί ένα κλίμα χαράς και αλληλεγγύης, που ταιριάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, να παροτρύνει τον κόσμο να βγει και να διασκεδάσει σε πείσμα των καιρών και προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Όλες οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν και οργανώθηκαν χάρη στην εθελοντική προσφορά των φορέων, των συλλόγων, των επαγγελματιών της πόλης.
Η πανηγυρική έναρξη θα γίνει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του δήμου και αργότερα το συγκρότημα «Εκμέκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...