Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

45χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικα αγόρια στην Καβάλα

Την κινητοποίηση των αρχών και την έντονη ανησυχία των γονιών προκάλεσε η σύλληψη ενός 45χρονους άνδρα το απόγευμα της Κυριακής στην Καβάλα, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπεια καθώς προσέγγισε 4 ανήλικα αγόρια ηλικίας 14 ετών στα οποία και έκανε άσεμνες, σεξουαλικές προτάσεις.
Τα παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν πάει για να παίξουν στην περιοχή Φάληρο, εκεί ο 45χρονος τους προσέγγισε και ξεκίνησε να τους κάνει άσεμνες και χυδαίες προτάσεις, ενώ τους ζήτησε να συνευρεθούν μαζί του έναντι πληρωμής. Οι ανήλικοι φοβισμένοι πήγαν στα σπίτια τους και ενημέρωσαν τους γονείς τους.
Άμεσα οι γονείς πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και ενημέρωσαν για το συμβάν. Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και εντόπισαν τον 45χρονο σάτυρο τον οποίον και συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικά χάπια. Ο άνδρας συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και του επιβλήθηκε ποινή 6 μηνών με αναστολή.
http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...