Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

«Καλλιτεχνικός Μάιος» στην Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας

Έκθεση σύγχρονης τέχνης με τίτλο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΪΟΣ 2016» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας σε συνεργασία με τον Δήμο στην Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας, από σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου έως Παρασκευή 3 Ιουνίου.
Έργα τους θα παρουσιάσουν 30 καλλιτέχνες από την Καβάλα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Λόγω του μεγάλου αριθμού καλλιτεχνών η διοργάνωση θα γίνει σε δύο ομάδες.
Με την πρώτη ομάδα εκθέτουν από 23 έως 27 Μαΐου οι:
AΝΘΑΚΗΣ ΛΟΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗ, ΒΥΖΟΒΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΙΩΓΑ ΑΣΠΑ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΟΛΟΖΩΦ ΣΤΑΥΡΟΣ,ΚΟΥΚΜΑ EΦΗ, ΚΟΥΚΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΝΤΙΝΟΣ, ΝΕΓΚΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ, ΠΑΤΣΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΣΙΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, FANTINI CLARA
Με την δεύτερη ομάδα εκθέτουν από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου οι:
ΚΑΜΑΡΓΙΑΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΝΘΗ, ΝΤΙΝΕΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΣΑΜΑΡΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΜΥΡΤΩ, ΣΤΑΓΓΙΔΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΤΑΣΙΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΣΙΑΚΗΣ ΣΩΤΟΣ, ΤΣΑΦΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΤΣΕΡΛΙΓΚΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ.
Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα Δευτέρα στις 8.30 το βράδυ. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό πρωί και απόγευμα (εκτός Σαββατοκύριακου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...