Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΠΟ Η έκθεση «Synergia»

sinedriako-karvali-1
Λόγω του προσφυγικού, αλλάζει τόπο διεξαγωγής η φετινή 2η Θρακο-Mακεδονική «Synergia 2016», η έκθεση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που επρόκειτο να γίνει τον Απρίλιο στο Εκθεσιακό Κέντρο Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης». Η αλλαγή γίνεται καθώς στο χώρο φιλοξενούνται προσωρινά πρόσφυγες χωρίς να υπάρχει σίγουρη ημερομηνία αποχώρησης.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια, η «3η Synergia» θα πραγματοποιηθεί εντός του 2017 στην Καβάλα, ενώ η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί σε μια από τις Περιφερειακές Ενότητες, σε χώρο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτούμενες προδιαγραφές για την υλοποίηση των θεματικών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται και σε εύλογο χρονικό διάστημα, εξασφαλίζοντας την επιτυχή διεξαγωγή της.
Η έκθεση "Synergia" αφορά συνεργασία του αγροδιατροφικού τομέα και των μεταποιητικών επιχειρήσεων με τον τομέα των υπηρεσιών, ώστε τα τοπικά προϊόντα να διασυνδεθούν με τον τουριστικό κλάδο και τις επιχειρήσεις εστίασης-αναψυχής.
ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...