Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Έβαλαν το 14χρονο αγόρι ως “δόλωμα” για να συλλάβουν τον 70χρονο διεστραμμένο παιδόφιλο

astynomia-diadiktio-864x400_c
Το ενδιαφέρον των… γονιών του έσωσε ένα 14χρονο αγόρι στην Κομοτηνή από τα νύχια ενός ηλικιωμένου παιδόφιλου που το είχε παρασύρει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης στην οποία εμφανιζόταν ως καθηγητής! Όταν είδαν τα μηνύματα που έστειλε στο παιδί, κατάλαβαν με τι είχαν να κάνουν.
Οι γονείς ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία και δέχθηκαν να γίνει το παιδί τους «δόλωμα» στην επιχείρηση που έστησαν οι άνδρες της Ασφάλειας για να παγιδεύσουν τον παιδόφιλο. Οι αστυνομικοί έστελναν μηνύματα από το κινητό του ανήλικου αγοριού και παρέσυραν τον δράστη σε ραντεβού στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής στο κέντρο της Κομοτηνής.
Όταν είδαν τον 70χρονο να προσπαθεί να φιλήσει το αγόρι, επενέβησαν αμέσως και του πέρασαν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου και παραμένει υπό κράτηση ως την Τετάρτη που θα δικαστεί από το Αυτόφωρο. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 70χρονος να ήταν αυτός που προσπάθησε να ασελγήσει σε ένα 8χρονο κορίτσι μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του στις 20 Ιανουαρίου.
http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...