Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Νεαρός διαρρήκτης με... αδυναμία στα σχολεία

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 13 διαρρήξεις σχολείων και ιδρυμάτων, που είχαν διαπραχθεί το χρονικό διάστημα από 13 Μαρτίου έως 19 Ιουνίου 2015, στην πόλη της Καβάλας.    

Το μεσημέρι της Παρασκευής έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ένας 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. 

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο νεαρός, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, στην πόλη της Καβάλας, 13 σχολεία και ιδρύματα, αφαιρώντας, μεταξύ άλλων, από το εσωτερικό τους: 

- 7 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές 

- 6 ηλεκτρονικές συσκευές 

- το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ 

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν στο σπίτι του δράστη, τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους. 

Σημειώνεται ότι ο 21χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας Καβάλας.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...