Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τη λειτουργία του δημοτικού κλειστού κολυμβητηρίου Καβάλας με «εθελοντική» εργασία των εργαζομένων των αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε αυτό προβλέπει ο νέος κανονισμός λειτουργίας του, που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο .
Με το νέο κανονισμό, η διοίκηση του Δήμου Καβάλας επιχειρεί να στηρίξει τη λειτουργία του κολυμβητηρίου στους γυμναστές των αθλητικών συλλόγων που νοικιάζουν τις εγκαταστάσεις του για την άθληση των μελών τους. Ετσι, οι γυμναστές των ομάδων θα έχουν την ευθύνη για τη λειτουργία των διάφορων προγραμμάτων του κολυμβητηρίου που έχει δημιουργήσει το δημοτικό κολυμβητήριο και απευθύνονται στους πολίτες που δεν είναι μέλη των αθλητικών συλλόγων.
Μετά την «κοινωνική» εργασία, τώρα έχουμε και την «εθελοντική» εργασία για τη λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων. Δηλαδή τσάμπα και ανασφάλιστη εργασία σε «εθελοντική βάση».

Τέλος, σημειώνει ότι «η διοίκηση του Δήμου, από την πίσω πόρτα, έρχεται να συμπληρώσει, με ένα καθόλα παράνομο τρόπο, το ήδη υπάρχον αντεργατικό οπλοστάσιο, για το γκρέμισμα όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν ακόμη απομείνει. Η συγκεκριμένη εξέλιξη με το κολυμβητήριο αποτελεί πρόδρομο και για άλλες κοινωνικές υπηρεσίες, αθλητικούς - πολιτιστικούς συλλόγους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...