Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Σούπερ-γιαγιά αντιστάθηκε σε ένοπλο ληστή!

Καβάλα: Σούπερ-γιαγιά αντιστάθηκε σε ένοπλο ληστή!

Η κόρη υπέκυψε στις απαιτήσεις του άγνωστου οπλοφόρου που εισέβαλε στο κατάστημά της στην Καβάλα και του έδωσε τις εισπράξεις. Η ηλικιωμένη μητέρα της, όμως, αποδείχθηκε... ατρόμητη, αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά να δώσει στον ληστή τα χρήματα που είχε μαζί της!
Οι ληστές ήταν δυο και πάρκαραν μια μοτοσικλέτα έξω από το μίνι μάρκετ. Αυτός που οδηγούσε έμεινε έξω με αναμμένη τη μηχανή, ενώ ο συνεργός του μπήκε μέσα φορώντας κουκούλα full face και κρατώντας πιστόλι με το οποίο ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια, τη μητέρα της και δυο πελάτες που βρίσκονταν στο μαγαζί. Η 50χρονη επιχειρηματίας δεν αντέδρασε, όταν είδε τον εισβολέα να ανοίγει την ταμειακή μηχανή και να αρπάζει τα περίπου 90 ευρώ που περιείχε.
Ο ληστής ζήτησε από την 76χρονη μητέρα της ιδιοκτήτριας να του παραδώσει όσα χρήματα είχε, όμως εκείνη δεν συμμορφώθηκε παρά την απειλή του όπλου που τη σημάδευε! Ο άγνωστος, που δεν περίμενε... αντιρρήσεις, τα έχασε και οι δυο πελάτες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, αλλά εκείνος έστρεψε το πιστόλι προς το μέρος τους και βγήκε στο δρόμο, όπου επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του συνεργού του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...