Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Αστυνομικοί μπούκαραν σε τουαλέτες σχολείων - Έψαχναν για... καπνιστές!

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, σε τρία... σχολεία (!) της Καβάλας στο πλαίσιο της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.

Σύμφωνα με το seleo μετά από εισαγγελική εντολή στην Καβάλα, το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι έλεγχοι σε δημόσιους χώρους για την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου και έχουν κοπεί εκατοντάδες πρόστιμα.

Όπως καταγγέλλουν εκπαιδευτικοί, ένας αστυνομικός και ένας υγειονομικός υπάλληλος μπήκαν στα σχολεία (1ο, 2ο και 5ο Λύκειο) και εισέβαλαν κατευθείαν στις τουαλέτες των αγοριών για να πιάσουν επ' αυτοφόρω τους «δράστες».

Στη συνέχεια αφού διαπίστωσαν ότι υπήρχαν μαθητές που κάπνιζαν στις τουαλέτες, επισκέφθηκαν τους διευθυντές.

Αρχικά ενημέρωσαν πως η επιχείρησή τους είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα και στη συνέχεια απείλησαν πως την επόμενη φορά θα επιβληθούν πρόστιμα και θα κινηθούν διαδικασίες για πειθαρχικές διώξεις των διευθυντών και των εκπαιδευτικών που είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη των μαθητών.

http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...