Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας

Με απόφαση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και στο πλαίσιο του έργου της ανάπλασης της Ερυθρού Σταυρού, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας της εξωτερικής νότιας λωρίδας του ρεύματος της οδού Ερυθρού Σταυρού με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, από το ύψος του κόμβου Φαλήρου έως τον χώρο skating του πάρκου, για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών και την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια λειτουργίας του εργοταξίου.
Η διακοπή της κυκλοφορίας στον παραπάνω δρόμο θα γίνεται τμηματικά σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών ενώ θα πραγματοποιείται  μόνο κατά το ωράριο εργασίας που έχει οριστεί  από τις 07.00 το πρωί έως και -16.00 το απόγευμα με την εγκατάσταση κινητού εργοταξίου, και θα αποκαθίσταται τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες.
Η χρονική διάρκεια ισχύος των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ορίζεται σε 60 ημέρες με ημερομηνία έναρξης στις 26-02-2014.

http://www.xronometro.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...