Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Το φωτόδεντρο και η ελπίδα… για μια δέκατη τέταρτη ομορφιά

Ο Δήμος Καβάλας, η «Δημωφέλεια», οι φορείς του προγράμματος ΣτηρίΖΩ και η ομάδα 7+3 σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Το φωτόδεντρο και η ελπίδα… για μια δέκατη τέταρτη ομορφιά» που διοργανώνουμε την Κυριακή 29/12/2013 και ώρα 5.00μ.μ στην οδό Δαμιανού. Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν:
  • «Τυχερό» Εργαστήρι: Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί χειροποίητα και πρωτότυπα γούρια για το 2014!
  • Μουσική Σκηνή: Ελάτε να διασκεδάσουμε με το εναλλακτικό, διαφορετικό, ρομαντικό αλλά και ξέφρενο Mpc set του Moody Sanchez και του μουσικού σχήματος «The Rebel Funk Orchestra. Ο ήχος τους ανατρεπτικός γεμάτος από upbeats κομμάτια, σε ταξιδεύει σε experimental hip-hop, funk και blues διαδρομές.
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο & Κοινωνικό Φαρμακείο - ΣτηρίΖω: Ελάτε να συλλέξουμε τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα, στηρίζοντας έτσι συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
  • Ανταλλακτικό παζάρι Τράπεζας Χρόνου - ΣτηρίΖω: Ανταλλάσουμε τις ιδέες, τις σκέψεις και τα αντικείμενά μας. Αν δεν χρειάζεστε κάτι μην το πετάτε, ανταλλάξτε το στο Χριστουγεννιάτικο bazaar!
  • Πληροφόρηση – Ενημέρωση: Σας ενημερώνουμε για όλες τις δράσεις του Στηρίζω και εγγράφουμε νέους εθελοντές στο Κοινωνικό Δίκτυο.
  • Συμμετοχικός μπουφές: Σας προσκαλούμε να φτιάξετε και να φέρετε σπιτικές νοστιμιές στο συμμετοχικό μπουφέ αλλά και να δημιουργήσετε μαζί μας γλυκά και αμυγδαλωτά.
  • Αρχιτεκτονική παρέμβαση: Εγκατάσταση φωτισμού στον κορμό και τη φυλλωσιά του δέντρου.
Σας καλούμε, λοιπόν, να φέρετε ότι αντικείμενα δε χρειάζεστε ώστε κάποια να τα δωρίσετε και άλλα να τα ανταλλάξετε, να προσφέρετε φάρμακα, να ενημερωθείτε και να εγγραφείτε ως εθελοντές, να φέρετε σπιτικές λιχουδιές αλλά και να φτιάξετε μαζί μας γλυκά κι αμυγδαλωτά, να πάρετε ως αναμνηστικό το δικό σας χειροποίητο γούρι και φυσικά να διασκεδάσετε με την εναλλακτική μουσική σκηνή πίνοντας ζεστό κρασί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...