Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Αμετανόητη ανήλικη διέρρηξε τρία σπίτια στην Καβάλα

Στα 14 της χρόνια έχει καταφέρει να μπαινοβγαίνει πολύ συχνά στο γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, μια ανήλικη με πλούσιο παρελθόν στις διαρρήξεις σπιτιών. Ακόμη και ο δικαστικός σήκωσε τα χέρια ψηλά όταν την είδε να προσάγεται για μια ακόμη φορά.
Η 14 χρονη Ελληνίδα ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας ως η δράστιδα τριών διαρρήξεων που είχαν γίνει την τελευταία εβδομάδα στην πόλη της Καβάλας. Συγκεκριμένα, η πιτσιρίκα είχε αρπάξει 430 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ από τρία σπίτια τα οποία «χτύπησε» την Τετάρτη, την Τρίτη και την προηγούμενη Παρασκευή.
Τουλάχιστον σε μία από τις διαρρήξεις συμμετείχε και μία ακόμη άγνωστη μέχρι στιγμής κοπέλα που αναζητείται από τους αστυνομικούς οι οποίοι ερευνούν αν οι δυο τους έχουν κάνει και άλλες «δουλειές», ενώ η ανήλικη «ποντικίνα» παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για διακεκριμένες κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...