Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Βαφτίζουν ελληνικό το βουλγάρικο αλεύρι στην Περιφέρεια ΑΜΘ!

Φωτογραφία για Βαφτίζουν ελληνικό το βουλγάρικο αλεύρι στην Περιφέρεια ΑΜΘ!
Διατροφικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή το αλεύρι, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έρευνα του ThrakiToday.com σε Καβάλα, Ξάνθη και Κομοτηνή. 

Τεράστιες ποσότητες μη συσκευασμένου αλευριού που παράγεται σε πόλη της γειτονικής Βουλγαρίας αγοράζονται από συγκεκριμένη επιχείρηση που δραστηριοποιείται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Στη συνέχεια το χύμα αλεύρι τοποθετείται σε συσκευασίες πάνω στις οποίες δεν αναγράφεται ότι αυτό παράγεται στη Βουλγαρία, αλλά αντιθέτως αναφέρεται ως τόπος παραγωγής η Ελλάδα. Παράλληλα, αν και στις εν λόγω συσκευασίες αναγράφεται πως το προς διάθεση προϊόν δεν διαθέτει συντηρητικά αυτό ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα καθώς το χύμα βουλγάρικο αλεύρι περιέχει συντηρητικές ουσίες.

Ακολούθως φορτηγά οχήματα της επιχείρησης διοχετεύουν με το εν λόγω προϊόν τις αγορές Καβάλας, Ξάνθης και Κομοτηνής παραπλανώντας πλήρως το ανυποψίαστο αγοραστικό κοινό και αισχροκερδώντας σε βάρος του. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιχείρηση που προμηθεύεται το βουλγάρικο αλεύρι στο παρελθόν παρήγαγε ελληνικό, ωστόσο πλέον οι αλευρόμυλοί της είναι ανενεργοί. 

thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...