Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Απατεώνας στην Καβάλα βρήκε τρόπο να βγάζει εύκολα λεφτά!

Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο υποθέσεις απάτης σε βάρος ημεδαπών, που είχαν διαπραχθεί την 30-4-2013 και 13-6-2013 σε Θεσσαλονίκη και Καβάλα αντίστοιχα. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 54χρονου ημεδαπού για απάτη. 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης   προσποιούμενος υποψήφιο αγοραστή και ενοικιαστή διαμερίσματος, κατάφερε να αποσπάσει από δύο ημεδαπούς, ηλικίας 67 και 80 ετών (ιδιοκτήτη και υπεύθυνο ενοικίασης ακινήτου αντίστοιχα) συνολικά το χρηματικό ποσό των 300 Ευρώ, επικαλούμενος λόγους υγείας και προσωπικά – οικονομικά προβλήματα.   

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 54χρονου θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. 
thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...