Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Έπιασε δουλειά ο Τοπαλίδης

Καβάλα: Έπιασε δουλειά ο Τοπαλίδης | onsports.gr
Στην Καβάλα βρίσκεται από την Τετάρτη ο Γιάννης Τοπαλίδης, με τον νέο τεχνικό των «Αργοναυτών» να πιάνει αμέσως δουλειά.
Αρχικά πήγε στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και είδε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ τσέκαρε και την κατάσταση του χλοοτάπητα. Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη και με όλα σχεδόν τα μέλη της νέας διοίκησης της ΠΑΕ.
Οι διοικούντες ενημέρωσαν τον Τοπαλίδη για την κατάσταση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Επόμενη συνάντηση για τον τεχνικό ήταν με τον Γενικό Αρχηγό και υπεύθυνο προπονητή της ομάδας Κ20 Σάκη Τσιρονίκη όπως και με τον προπονητή Γιώργο Μαραντά, οι οποίοι του έδωσαν πλήρη εικόνα για τα αγωνιστικά θ’εματα.
Παράλληλα, τη Δευτέρα (12/8) στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Γιάννη Τοπαλίδη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 5:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση του Α.Ο.Κ..
ΠΗΓΗ: kavalagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...