Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στον Αμυγδαλεώνα!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει πλέον η εγκληματικότητα στην περιοχή του πρώην Δήμου Φιλίππων αφού τα φαινόμενα παραβατικότητας τις τελευταίες κυρίως εβδομάδες είναι καθημερινά. Στα δεκάδες περιστατικά που εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας έχει προστεθεί και η διάρρηξη και ληστεία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη άγνωστος δράστης χρησιμοποιώντας διαρρηκτικό εργαλείο έσπασε σε αρκετά σημεία την γυάλινη κεντρική θύρα του σούπερ μάρκετ και χωρίς να γίνει αντιληπτός εισήλθε ανενόχλητος στο κατάστημα.
Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης αρχικά κινήθηκε προς τα ταμεία του καταστήματος όπου κατάφερε να αποσπάσει αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό χωρίς να διευκρινίζεται πόσα. Ο δράστης ωστόσο έδειξε θράσος αλλά και άγνοια κινδύνου καθώς στη συνέχεια κινήθηκε προς τα ράφια του σούπερ μάρκετ όπου και αφαίρεσε και αρκετά προϊόντα  Ο συναγερμός που χτύπησε κινητοποίησε άμεσα τους υπεύθυνους της αλυσίδας οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο χωρίς να καταφέρουν πάντως να προλάβουν τον δράστη. Ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έφτασαν επίσης γρήγορα στο κατάστημα συνεπικουρούμενοι από άνδρες της ασφάλειας Καβάλας αλλά και την σήμανσης που κατάφεραν να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα του διαρρήκτη ώστε να φτάσουν ταχύτερα στην διαλεύκανση της υπόθεσης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κινήσεις του δράστη έχουν καταγραφεί αναλυτικά από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής που διέθετε το κατάστημα. Μάλιστα οι αρχές ήδη είδαν το βίντεο με την διάρρηξη και ζήτησαν όλο το οπτικοακουστικό υλικό για ενδελεχή εξέταση ώστε να ταυτοποιηθούν σε συνδυασμό με τα αποτυπώματα τα στοιχεία του δράστη. Τέλος νωρίς το μεσημέρι η υπεύθυνη του καταστήματος μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση καβάλας καθώς κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση. Ο δράστης ωστόσο παραμένει ασύλληπτος και αναζητείται.
http://videotex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...