Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τρεις με χειροπέδες στην Καβάλα για διακίνηση ναρκωτικών

Τρεις με χειροπέδες στην Καβάλα για διακίνηση ναρκωτικών
Οι συλλήψεις έγιναν χθες το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και κατασχέθηκαν 555 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν  δύο Έλληνες, ηλικίας 45 και 37 ετών και ένας 42 χρονος Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ότι οι δράστες διακινούν ναρκωτικές ουσίες, οι αστυνομικοί, έκαναν έρευνες στα σπίτια, σε κατάστημα και σε αυτοκίνητο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
8 συσκευασίες με ακατέργαστο χασίς συνολικού βάρους 555 γραμμαρίων
μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
πλήθος νάιλον συσκευασιών
Επίσης, στην κατοχή των δύο ανδρών, ηλικίας 42 και 37 ετών, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.
Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 45χρονος, παρέλαβε από τον 37χρονο χρηματικό ποσό, για να του διαθέσει ακατέργαστο χασίς.
Πήγε στο σπίτι του 42χρονου, όπου παρέδωσε το χρηματικό ποσό και παρέλαβε ποσότητα ακατέργαστου χασίς βάρους 255 γραμμαρίων, η οποία και βρέθηκε στο αυτοκίνητο του 45χρονου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...