Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Όλοι οι Γερμανοί έχουν δεύτερη ιδιοκτησία: την Ελλάδα»

Τις τελευταίες εβδομάδες, τα βαγόνια του Λονδρέζικου Μετρό έχουν γεμίσει με μια αφίσα που προκαλεί ντροπή σε κάθε Έλληνα που την διαβάζει.
«Όλοι οι Γερμανοί έχουν δεύτερη ιδιοκτησία: την Ελλάδα»

H συγκεκριμένη καμπάνια είχε «τρέξει» και πριν κάποιους μήνες, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν ιδιαίτερα «επιτυχημένη» και την επανέλαβαν.

Πρόκειται για τη διαφημιστική καμπάνια του συντηρητικού περιοδικού «The Spectator» που για να προσελκύσει νέους πελάτες, βρήκε μια «προκλητική» διαφήμιση που αφορά την χώρα μας.

Στην διαφημιστική αφίσα του περιοδικού οι επιβάτες διαβάζουν την εξής φράση: «Όλοι οι Γερμανοί έχουν και δεύτερο περιουσιακό στοιχείο: Ονομάζεται Ελλάδα»

Με αυτόν τον προσβλητικό για την χώρα μας τρόπο, οι Βρετανοί εκδότες του «The Spectator» σκέφτηκαν ότι θα μπορέσουν να προσελκύσουν πελάτες. Στην συνέχεια της διαφήμισης, αναγράφεται στην αφίσα: «Εάν θέλετε ένα δωρεάν τεύχος του περιοδικού μας, στείλτε μας SMS με την λέξη «Ελλάδα» για να το παραλάβετε.

Το περιοδικό ανήκει στους David και Frederick Barclay που έχουν επίσης στην ιδιοκτησία τους την «Daily Telegraph».

Πηγή: protothema.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...