Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

«Πλάι Στο Κύμα» Και Τελικοί Beach Volley – Σπουδαίες Εκδηλώσεις Στην Κεραμωτή

«Πλάι στο κύμα» και τελικοί beach volley – Σπουδαίες εκδηλώσεις στην Κεραμωτή
Το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού πραγματοποιείται το τριήμερο 27 με 29 Ιουλίου στη Κεραμωτή. Ο λόγος φυσικά για την διοργάνωση θεσμός όλης της περιφέρειας το περίφημο «Πλάι στο Κύμα» που και φέτος φιλοδοξεί να συγκεντρώσει στην αμμόγλωσσα της Κεραμωτής όχι μόνο τους Καβαλιώτες και τους τουρίστες της περιοχής αλλά χιλιάδες επισκέπτες από όλη την περιφέρεια. Για αυτό το σκοπό από τη σκηνή της Κεραμωτής θα παρελάσουν όλα τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου.
Στις 27 Ιουλίου θα εμφανιστεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στις 28 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Κώστας Μαρτάκης, Μαρία Ιακώβου και Γιάννης Πλούταρχος και στις 29 Ιουλίου το φεστιβάλ θα κλείσει με την Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Φουρέιρα.
Το εισιτήριο για το τριήμερο κοστίζει 25 ευρώ, προπώληση 10 ευρώ την ημέρα και στο ταμείο 12 ευρώ την ημέρα. Μεγάλος χορηγός της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης το ENA CHANNEL και το ΕΝΑ RADIO.
Νωρίτερα, πάντως, η Κεραμωτή θα γίνει για μια ακόμα φορά πόλος έλξης για τους επισκέπτες, λόγω του πανελλήνιου circuit beach volley οι τελικοί του οποίου θα πραγματοποιηθούν και φέτος στο beach bar PARALIA της Κεραμωτής. Στη διοργάνωση άλλωστε συμμετέχουν μεγάλοι αθλητές του χώρου όπως η εθνική μπιτς βόλλευ ανδρών αλλά και το διάσημο πλέον δίδυμο της εθνικής μας ομάδας γυναικών, Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη. Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής ομοσπονδίας πετοσφαίρισης δηλώνει ενθουσιασμένος με τις εγκαταστάσεις και το επίπεδο διοργάνωσης των τελικών μπιτς βόλλευ ενώ πρωταθλητές του αθλήματος όπως ο Μανώλης Δημητριάδης και Δημήτρης Χατζηλιάδης μίλησαν για μία μεγάλη προκληση υποσχόμενοι πλούσιο θέαμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...