Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ποιοί έμειναν εκτός Βουλής - Η λίστα με τους 300 που εκλέγονται



Εκτός Bουλής έμεινε την τελευταία στιγμή η Φώφη Γεννηματά, δεύτερη βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ πίσω από τον Πύρρο Δήμα, δίνοντας τη θέση της στον πρώτο βουλευτή επικρατείας του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη.
Έτσι, στη νέα βουλή, από τα ψηφοδέλτια επικρατείας των κομμάτων από τη ΝΔ εκλέγονται η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Γιάννης Μιχελάκης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος, η Θεανώ Φωτίου και ο Δημήτρης Τσουκαλάς, από το ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Τέρενς Κουϊκ, από τη Χρυσή Αυγή ο Χρήστος Παππάς, από τη ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης και από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης.

Μεταξύ άλλων εκτός βουλής έμειναν από την Ν.Δ, ο Γιάννης Παπαθανασίου (Β' Αθήνας), από το ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης (Λασίθι), ο Δημήτρης Λιντζέρης (Β΄ Πειραιά), η Νάντια Γιαννακοπούλου (Μεσσηνία), ο Χάρης Τσιόκας (Β' Θεσσαλονίκης), ο Μανώλης Όθωνας (Ρέθυμνο). Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Χρήστος Ζώης (Λάρισα), ο Γιάννης Μανώλης (Β’ Αθήνας), ο Παύλος Κοντογιαννίδης (Β’ Αθήνας), ο Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανία) και από το ΚΚΕ, ο  Ευ. Μπούτας (Καρδίτσα).

Δείτε ποιοι εκλέγονται βουλευτές με ενσωματωμένο σχεδόν το 100% των ψήφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...