Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αρχηγός κόμματος με σπίτι στο Μανχάταν…

Τι και αν η χώρα διανύει την χειρότερη περίοδο και η τύχη της κρέμεται από μία κλωστή; Υπάρχουν άνθρωποι που προκαλούν με τις κινήσεις τους.
Σαν αυτή την πρόκληση όμως προέδρου κόμματος δεν υπάρχει. Ο εν λόγω κύριος την στιγμή που ζητάει την ψήφο για να μπει στην βουλή και να συμβάλει στην σωτηρία, πήγε και αγόρασε εν μέσω κρίσης σπίτι στην πιο ακριβή περιοχή της Νέας Υόρκης το Μανχάταν.
Θα πείτε δικά του είναι τα λεφτά, ότι θέλει τα κάνει, ναι δίκιο έχετε, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια όμως, ειδικά αυτή την εποχή που ο κόσμος περνάει εξαιρετικά δύσκολα. Όλοι βέβαια περιμένουμε να γνωστοποιηθεί το όνομα του ανθρώπου που προκάλεσε με την συμπεριφορά του.
Πηγή: gazzetta.gr

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

4o Wood Water Wild Festival


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
4th WOOD WATER WILD FESTIVAL1-3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
*Η είσοδος είναι ελεύθερη*
**Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Νερόμυλο του Μονοπατιού Π. Καβάλας, εκτός από τον αγώνα δρόμου και τον αγώνα ΜΤΒ**

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ
      Stand Up Comedy (20:00-21:00)
                          Dj set - Meet S.O.S. (21:00-end)               
             Visuals by Nikola Drizi (digital-vision.gr)               
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ
Επίδειξη λειτουργίας Νερόμυλου (09:00+)
 ΣΚΑΪ-Ράδιο Άλφα Καθαρίζουμε το μονοπάτι (10:00+)
  Επιτραπέζια Παιχνίδια (12:00 – 19:00)
  Σπηλαιολογικό Σεμινάριο από Σπηλαιολογία Θεσ/νίκης ''Πρωτέας'' (12:00-13:00)
  Woods Triathlon - Αναρρίχηση, Εναέριο Πέρασμα, Τοξοβολία (12:00-20:00)
  Αγώνας ΜΤΒ Αφετηρία 16:00, Απονομές 19:30 (Πλατεία Π.Καβάλας)
  Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης Οικολογική Κίνηση, Εικαστικά Παιδικά (13:00-18:00)
  Έκθεση Χειροτεχνίας & Παραδοσιακών Προϊόντων (12:00-21:00)
  Γωνιά Παραμυθιού (18:00-19:00)
  Βραδινή Πεζοπορία με τον ΕΟΣ Καβάλας (21:00-23:00 - Πλατεία Π.Καβάλας)
  Συναυλία Έντεχνου Ελληνικού (21:30-23:00)
  Ρεμπέτικη βραδιά (23:00+)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ
  Επίδειξη λειτουργίας Νερόμυλου (09:00+)
  Παραδοσιακό Πρωϊνό (10:00-11:00)
     Αγώνας Δρόμος του Νερού - Water Trail Race Αφετηρία (Κεντρική Πλατεία Καβάλας) 09:00 Απονομές 13:30 (Πλατεία Π. Καβάλας)
  Γωνιά Παραμυθιού (10:00-11:00)
  Επιτραπέζια Παιχνίδια (12:00 – 19:00)
  Woods Triathlon - Αναρρίχηση, Εναέριο Πέρασμα, Τοξοβολία (12:00-20:00)
  Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης Οικολογική Κίνηση, Εικαστικά Παιδικά (13:00-18:00)
  Έκθεση Χειροτεχνίας & Παραδοσιακών Προϊόντων (12:00-21:00)
  Σπηλαιολογική ξενάγηση σε αρχαία στοά από την Σπηλαιολογία θεσ/νίκης ''Πρωτέας'' (15:00-18:00)
  Ωδείο Νεάπολις (Junior) (19:30-20:00)
  Συναυλία Rockadica (20:00 – 21:00)
  Συναυλία Skary Face (21:00 - 22:30)
  Soundsystem Nek (Moca Juniors) meets Magma Dee (22:30 – end)
  Juggling show (22:00+)
Visual support by Nikola Drizi-(digital vision.gr)(22:00+)
**Δίπλα στο χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ θα υπάρχει δυνατότητα για ελεύθερο Camping, όσοι επιθυμείτε να μείνετε εξοπλιστείτε κατάλληλα!**

komanews.gr

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Σπείρα ανηλίκων ειδικευόταν στις διαρρήξεις

Φωτογραφία για Σπείρα ανηλίκων ειδικευόταν στις διαρρήξεις
Δέκα διαρρήξεις έκαναν τρεις ανήλικοι ηλικίας από 10 έως 13 ετών στην περιοχή της Καβάλας. Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει δύο κορίτσια ηλικίας 11 και 13 χρόνων οι οποίες είχαν μπει σε σπίτι στην Καβάλα από ανασφάλιστο παράθυρο αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν τις αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια. Από την αστυνομία αναζητείται και ένας 10χρονος. Σύμφωνα με την αστυνομία κατηγορούνται «για σύσταση εγκληματικής ομάδας και διακεκριμένες κλοπές».

Μάλιστα μέρος των κλοπιμαίων τα διέθεσαν σε έναν 38χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Κυκλοφόρησε το νέο πορνό της Ντούβλη-H Σαντορίνη σε πρώτο πλάνο link sta sxolia apo anonymo..

Χαμός στο INTERNET για την νέα ταινία πορνό της ΝΤΟΥΒΛΗ..
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται το -ψηφισμένο ως ωραιότερο νησί στον κόσμο- είναι πορνοσταρ καβάλα στα γαϊδουράκια, λεσβιακές περιπτύξεις σε fish spa και σκληρό σεξ σε υπόσκαφα. Όλα όσα δηλαδή περιλαμβάνει το «Αποπλάνηση στην Σαντορίνη» που μόλις κυκλοφόρησε.


Ηλιοκαμένοι ψαράδες και Κύπριοι πορνοσταρ, η -διεθνούς φήμης- Αλέσκα Ντάιμοντ καβάλα σε ένα γαιδουράκι, ψαράκια να κάνουν πεντικιούρ πριν ξεκινήσει το λεσβιακό, ένας έγχρωμος που παραφυλάει την πρωταγωνίστρια εκεί που σκάει το κύμα και πολλά, πάρα πολλά πλάνα από ηλιοβασιλέματα.
Όσον αφορά την Μαριάννα Ντούβλη, αυτή υποδύεται μια ιδιοκτήτρια ενός σπα που γνωρίζει ένα ζευγάρι που τους αρέσει να κερατώνει ο ένας τον άλλο. Ενώ τα πάνω κάτω στην «παρέα» φέρνει η σεξομανής υπάλληλος.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η ελληνική εταιρία παραγωγής ταξίδεψε σε ελληνικό νησί για γυρίσματα. Αλλά, με βάση την θετική ανταπόκριση, μάλλον όχι η τελευταία.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ανεργοι: Λήγει η προθεσμία για το επίδομα

Εως την Παρασκευή 25 Μαΐου μπορούν να υποβάλουν αίτηση οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του ΟΑΕΔ για να διεκδικήσουν τα 500 ευρώ που καταβάλλει ο Οργανισμός ως επίδομα για την πιστοποίηση τους σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Τούρκοι μοτοσικλετιστές εξερεύνησαν τις ομορφιές της Θάσου

Από μηχανές Goldwing «πλημμύρισε» η Θάσος.

Πενήντα μοτοσικλετιστές ξεκίνησαν το ταξίδι τους από την Κωνσταντινούπολη και επί τέσσερις ημέρες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις φυσικές ομορφιές και τις παραλίες του νησιού.

Τα μέλη του τουρκικού κλαμπ «Goldwing Club» πρωτοπήγαν στη Θάσο πριν από 16 χρόνια με τις μηχανές τους και από τότε αρκετοί από αυτούς επισκέπτονται κάθε χρόνο, για κάποιες ημέρες, το νησί του Βορείου Αιγαίου, στέλνοντας το μήνυμα της φιλίας μεταξύ των δύο λαών.

Οι Τούρκοι αναβάτες, λάτρεις του γνωστού μοντέλου της εταιρίας Honda, έως και χθες το απόγευμα έκαναν βόλτες με τις μεγάλες μηχανές τους στο νησί και παρακολούθησαν πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Το ξέσπασμα μιας μαθήτριας (video)


Μια νεαρή μαθήτρια από την Καβάλα, η Δανάη Φιλλίδου, μετά την βράβευσή της για την καλύτερη μαθητική εφημερίδα, ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για το μέλλον των νέων ανθρώπων.
"Νιώθουμε ότι χανόμαστε. Και φοβόμαστε μήπως χαθούμε στην ίδια μας την χώρα. Θέλουμε να έχουμε μέλλον εδώ. Θέλουμε να έχουμε μέλλον στην Ελλάδα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Θα γ…σω τον Καμμένο!»

Η φωτιά στην κεντροδεξιά παράταξη δεν λέει με τίποτα να σβήσει, καθώς ο νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας και πρώην υφυπουργός Γιώργος Καλαντζής χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Καμμένου.

«Θα τον γ....ω εγώ, αν δεν βγει να μας διευκρινίσει ποιους εννοεί με τη λέξη προδότες. Να μας πει ονομαστικά ποιους εννοεί, ειδάλλως θα με βρει μπροστά του!» είναι τα πρώτα λόγια του Γιώργου Καλαντζή στους διαδρόμους της Βουλής.

Εγέρθητω!

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Oπαδοί της Καβάλας στον τελικό του Europa!

Oπαδοί της Καβάλας στον τελικό του Europa!

Της διέγραψαν χρέος 61.000 ευρώ!

Στη διαγραφή χρέους 61.600 ευρώ καταναλώτριας προχώρησε το Ειρηνοδικείο Καβάλας.

Είναι η πρώτη φορά που διαγράφεται εξ ολοκλήρου χρέος στην Περιφέρεια ΑΜΘ, και όπως εξηγεί ο κος Γιώργος Πασχαλίδης, οικονομολόγος της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας «η συγκεκριμένα κυρία ήταν χήρα και έπαιρνε μόνο μια σύνταξη 420 ευρώ. Κατέθεσε αίτηση να μπει στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει τη δόση της».

Το Ειρηνοδικείο εξέτασε την αίτηση και έκρινε πως το ελάχιστο ποσό δόσης ανέρχεται σε 560 ευρώ, «πολύ περισσότερα δηλαδή απ’ όσα έβγαζε η κυρία. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η εξ ολοκλήρου διαγραφή του χρέους της». Κάθε έξι μήνες θα επανεξετάζεται η εν λόγω περίπτωση ώστε να διαπιστώνεται εάν υπάρχει αλλαγή στην οικονομική κατάσταση της υπερχρεωμένης καταναλώτριας.

«Πήρε ένα καταναλωτικό δάνειο, πλήρωνε κανονικά τις δόσεις της, έφυγε από τη δουλειά της και μετά δεν μπορούσε. Πιεζόμενη από τις εισπρακτικές εταιρίες αναγκαζόταν να παίρνει κάρτες και έτσι έφτασε στην υπερχρέωση» εξηγεί ο κος Πασχαλίδης, για να συμπληρώσει πως «αυτή τη στιγμή και οι τράπεζες βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει τα δάνεια, προσπαθούν να κάνουν ρυθμίσεις ώστε να φανεί ότι υπάρχει ενημερότητα των δανείων και να μπορούν να δανείζονται και αυτές. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, ότι δεν μπορεί ο καταναλωτής να πληρώσει πλέον τις δόσεις του».

 http://www.zougla.gr

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πέντε όρους έθεσε ο Βενιζέλος

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά Βενιζέλου. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθέσε 5 όρους. Να μετέχουν στην νέα κυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. Δεν θέτει ως όρο την συμμετοχή στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην νέα κυβέρνηση. Για την θέση του Πρωθυπουργού ζητά πρόσωπο ευρείας αποδοχής. Όριο της κυβέρνησης η παραμονή της χώρας στο ευρώ και να ακολουθηθεί το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, όπως να βγεί η χώρα από το μνημόνιο το 2015.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Exit poll

To exit poll
 
ΝΔ 17% - 20%

ΣΥΡΙΖΑ 15,5% - 18,5%

ΠΑΣΟΚ 14% - 17%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 10% - 12%

ΚΚΕ 7,5% -  9,5%

Χρυσή Αυγή 6% - 8% 

ΔΗΜΑΡ 4,5% - 6,5%

Θρίλερ για την είσοδο στη Βουλή

ΛΑΟΣ 2,5% -3,5%

Οικολόγοι Πράσινοι 2,5% -3,5%

Δημοκρατική Συμμαχία 2,0% - 2,8%

Δράση 2,0% - 2,8%

Δημιουργία Ξανά 1,9% -2,5%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ  1,2% -2%

Άλλο 2% - 4%



Πέθανε η Μαρίκα Μητσοτάκη


Την τελευταία της πνοή άφησε στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Μαΐου, σε ηλικία 82 ετών, η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.
Η Μαρίκα Μητσοτάκη ήταν γόνος της ευκατάστατης οικογένειας Γιαννούκου, γεννηθείσα στις 29 Νοεμβρίου του 1930.
Ήταν σύζυγος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από το 1953 και μητέρα της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη και του βουλευτή της ΝΔ στην περιφέρεια Β' Αθήνας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ απέκτησε 13 εγγόνια.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Στο... φως οι 11 φορείς του AIDS!

Τo... θρίλερ με το ΑΙDS συνεχίζεται! Η ελληνική αστυνομία έπειτα από εισαγγελική εντολή έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματα και τις φωτογραφίες των 11 ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό!
Η ανακοίνωση της αστυνομίας και οι φωτογραφίες
Πρόκειται για εννέα Ελληνίδες, μία Βουλγάρα και μία Πολωνή, που εργάζονταν σε παράνομους οίκους ανοχής, σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο της Αθήνας και στο πεζοδρόμιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας που συνοδεύεται από τις φωτογραφίες των ιερόδουλων έχει ως εξής: «Σε συνέχεια του από 30-04-2012 Δελτίου Τύπου μας, σχετικά με ειδική αστυνομική δράση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό εκδιδόμενων γυναικών σε υπαίθριους χώρους, κατά την οποία προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών ενενήντα έξι (96) εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και ημεδαπές) και βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά τα εκδιδόμενα πρόσωπα, ανακοινώνεται ότι:

Από τον υγειονομικό έλεγχο του κλιμακίου ΚΕΕΛΠΝΟ διαπιστώθηκε ότι έντεκα (11) από αυτές ήταν HIV οροθετικές (φορείς του AIDS)
Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ασκήθηκε ποινική δίωξη επιπλέον από τις Εισαγγελικές Αρχές, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.
Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες των έντεκα (11) αυτών γυναικών. Πρόκειται για τις:

1) ΖΙΩΓΑ Γεωργία – Μαρία του Νικολάου και της Χρυσούλας, η οποία γεννήθηκε στις 18-08-1981 στη Νίκαια Αττικής και κατοικεί στη Νίκαια.

2) ΚΑΝΑΤΑ Βασιλική του Μαργαρίτη και της Παγώνας, η οποία γεννήθηκε στις 15-07-1982 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στο Ελληνικό.

3) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα του Σπυρίδωνα και της Ευσταθίας, η οποία γεννήθηκε στις 10-11-1982 στη Θήβα και κατοικεί στην Άνω Ηλιούπολη Αττικής.

4) ΒΑΞΕΒΑΝΙΔH Μαρία – Ιωάννα του Παναγιώτη και της Ελευθερίας, η οποία γεννήθηκε στις 07-01-1994 στην Αθήνα και κατοικεί στο Πικέρμι.

5) ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ Σωτηρία – Χρυσοβαλάντω του Δημητρίου και της Ειρήνης, η οποία γεννήθηκε στις 02-01-1986 στην Αθήνα και κατοικεί στην Ελευσίνα.

6) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ουρανία του Ιωάννη και της Σπυριδούλας, η οποία γεννήθηκε στις 10-04-1977 στην Αθήνα, άστεγη.

7) ΓΡΥΜΑΝΕΛΗ Ουρανία του Δημητρίου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε στις 12-09-1981 στην Αθήνα και κατοικεί στο Πέραμα.

8) (επ) PUCHALSKA ή ΠΟΥΛΑΣΚΗ ή ΜΩΡΟΥ (ον) EWA -ΜΟΝΙΚΑ ή ΕΥΑ ή MARIANA του BORGAN ή ΙΩΑΝΝΗ ή ΑΝΤΩΝΙΟΥ και της VARVARA ή ΒΑΡΒΑΡΑΣ ή ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ, η οποία γεννήθκε στις 04-10-1982 στην Πολώνια και κατοικεί στον Πειραιά.

9) ΜΑΤΘΑΙΟΥ Νίκη του Μενελάου και της Γιαννούλας, η οποία γεννήθηκε στις 03-11-1983 στην Αθήνα, άστεγη.

10) ΚΩΣΤΑΚΗ Αντωνία του Μιχαήλ και της Αικατερίνης, η οποία γεννήθηκε στις 25-03-1986 στην Αθήνα και κατοικεί στις Αχαρνές Αττικής και

11) (επ) ILIEVA (ον) SNEZHANA του TIHOMIROVA και της ILIEVA , η οποία γεννήθηκε στις 12-10-1986 στη Βουλγαρία και κατοικεί στην Αθήνα.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος των παραπάνω έντεκα γυναικών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους τους παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί τους να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη - AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054».

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...