Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Γιατί είναι στο ΚΚΕ η λεσβία Κανέλλη;»

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος των ομοφυλοφίλων Γρηγόρης Βαλλιανάτος επιτέθηκε στην Λιάνα Κανέλλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «γιατί αφού είναι λεσβία, ανήκει στο ΚΚΕ;»
 Ο εκπρόσωπος του Κινήματος των ομοφυλοφίλων Γρηγόρης Βαλλιανάτος επιτέθηκε στην Λιάνα Κανέλλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «γιατί αφού είναι λεσβία, ανήκει στο ΚΚΕ;»Ο επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και εκπρόσωπος του Κινήματος των ομοφυλοφίλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, κατηγόρησε την Λιάνα Κανέλλη ότι «ενώ είναι λεσβία, όπως η ίδια έχει πει σε παλαιότερη εκπομπή «Ψηλά τα χέρια», πολιτεύεται με το ΚΚΕ που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες».Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συνέχισε λέγοντας: «Η ίδια όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, αλλά δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά», είπε ο κ. Βαλλιανάτος, που φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό μάλλον για λόγους ψηφοθηρικούς θέλει να προκαλεί! Υπενθυμίζουμε ότι είχε χαρακτηρίσει τον τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του, ομοφοβικό!
Ο Βαλλιανάτος εκτός από επικεφαλής της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας», η οποία συνεργάζεται εκλογικά με τη «Δράση» του Στέφανου Μάνου, είναι και δημοσιογράφος, εκπρόσωπος των ομοφυλοφίλων, σύμβουλος πολιτικών και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...