Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Έχασε τα δόντια του από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα ενός 57χρονου στο Νάισβιλ της Φλόριντας, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει μέρος της γλώσσας του και πολλά δόντια και να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο. Έχασε τα δόντια του από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου!
Η έκρηξη προκλήθηκε κατά τα φαινόμενα από μια ελαττωματική μπαταρία. Ήταν τόσο ισχυρή που η μπαταρία εκτοξεύτηκε από τη συσκευή, χτύπησε σε ένα έπιπλο και του έβαλε φωτιά, όπως είπε ο αρχηγός της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας, Τζόζεφ Μίλερ. "Η συσκευή κάηκε και έλιωσε", πρόσθεσε.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο του κανονικού τσιγάρου και επιτρέπει στο χρήστη να εισπνέει ένα μίγμα νικοτίνης. Πολλές τέτοιες συσκευές έχουν σχήμα και μέγεθος κανονικού τσιγάρου.
Σύμφωνα με την Ένωση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (TVECA), σήμερα στις ΗΠΑ 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...