Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Προσέλευση ενδιαφερομένων για Κοινωφελή Εργασία

Εκατοντάδες πολίτες απευθύνονται από το πρωί στους συλλόγους της Καβάλας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες, πριν ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών. Στο νομό Καβάλας, τις 2.000 θέσεις εργασίας θα απορροφήσουν οι τέσσερις δήμοι και η Περιφερειακή Ενότητα. Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, έως την επόμενη Δευτέρα εκπρόσωποι των συλλόγων βρίσκονται στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, από τις 9 έως τη 1, καθώς επίσης και σε χώρους των δημαρχείων Νέστου, Παγγαίου και Θάσου και στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί έως τις 17 Φεβρουαρίου. Στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει η ανάρτηση των ονομάτων των ωφελουμένων. Θα ακολουθήσει η υποβολή των ενστάσεων και στις 26 Φεβρουαρίου η οριστικοποίηση των ονομάτων. Οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν έως τέλος Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...