Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Προσέλευση ενδιαφερομένων για Κοινωφελή Εργασία

Εκατοντάδες πολίτες απευθύνονται από το πρωί στους συλλόγους της Καβάλας, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες, πριν ξεκινήσει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών. Στο νομό Καβάλας, τις 2.000 θέσεις εργασίας θα απορροφήσουν οι τέσσερις δήμοι και η Περιφερειακή Ενότητα. Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, έως την επόμενη Δευτέρα εκπρόσωποι των συλλόγων βρίσκονται στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, από τις 9 έως τη 1, καθώς επίσης και σε χώρους των δημαρχείων Νέστου, Παγγαίου και Θάσου και στο Εργατικό Κέντρο Καβάλας.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 7 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί έως τις 17 Φεβρουαρίου. Στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει η ανάρτηση των ονομάτων των ωφελουμένων. Θα ακολουθήσει η υποβολή των ενστάσεων και στις 26 Φεβρουαρίου η οριστικοποίηση των ονομάτων. Οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν έως τέλος Μαΐου.

Μια ώρα αργότερα θα ανοίξουν δημοτικά και νηπιαγωγεία

Στις 9 το πρωί, αντί για τις 8.10, θα ξεκινήσουν αύριο (Τετάρτη) τη λειτουργία τους όλα τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του νομού Καβάλας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. H ώρα αποχώρησης των μαθητών παραμένει η ίδια, σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα.

Βοσκός... μεγαλοοφειλέτης ζει σε καλύβα!

Βοσκός... μεγαλοοφειλέτης ζει σε καλύβα!
Xρωστάει εκατομμύρια στο κράτος αλλά ζει... σε καλύβα! Ο λόγος για έναν πολύτεκνο βοσκό από το Ρουκάνι, ο οποίος φιγουράρει στο Νο 200 της "μαύρης" λίστας με τους μεγαλοοφειλέτες.

Ο 65χρονος Στέλιος Παρασύρης από το Ρουκάνι καταρρίπτει το "μύθο" των Ελλήνων μεγαλοοφειλετών, οι οποίοι δήθεν θα κλείσουν τις "μαύρες" τρύπες του κρατικού ταμείου.

Ο άνδρας κάποτε εισέπραξε παράνομα χρήματα από την επιστροφή ΦΠΑ από πλαστά τιμολόγια, έπεσε στην "τσιμπίδα" του νόμου, του επιβλήθηκε ένα ιλιγγιώδες ποσό ως πρόστιμο, κι έκτοτε ζει φτωχικά, βλέποντας το χρέος του ολοένα να αυξάνεται...

Ο Στέλιος Παρασύρης, πατέρας πέντε και παππούς 13 παιδιών, ήταν ένας από τους πολλούς Κρητικούς που είχαν βρει τον τρόπο να "αρμέγουν" το κράτος. Πριν από 15 χρόνια, με πλαστά τιμολόγια, εισέπραξε, από κοινού με άλλα άτομα με τα οποία δρούσε, 30 εκατ. δραχμές.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε τότε, εντοπίστηκε η παρανομία, και στον 50χρονο, τότε, βοσκό, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 4.581.150,56 ευρώ, ποσό που με τις προσαυξήσεις άγγιξε τα 6,214,675 ευρώ, ενώ σήμερα κατέχει μία θέση στη λίστα των Ελλήνων μεγαλοοφειλετών, με οφειλή που έχει φτάσει το ποσό των 10.796.226,06 ευρώ.
Πηγή: protothema.gr

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Στη ΔΕΗ ξανά 200.000 καταναλωτές ρεύματος

Ολοκληρώθηκε η καταγγελία σύμβασης και η διαγραφή από το μητρώο της αγοράς των εταιρειών Energa και Hellas Power, όπως γνωστοποιούν με κοινή ανακοίνωσή τους η ΡΑΕ και ο ΔΕΣΜΗΕ.


Οι δύο εταιρείες δεν μπορούν πλέον να προμηθεύουν ενέργεια τους 200 χιλιάδες πελάτες τους, οι οποίοι από απόψε τα μεσάνυχτα και χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη κίνηση εκ μέρους των καταναλωτών θα ξεκινήσουν να τροφοδοτούνται κανονικά από τη ΔΕΗ που θα λειτουργήσει ως τελευταίο καταφύγιο.

Πάντως οι πελάτες των δύο εταιρειών θα έχουν περιθώριο 3 μηνών για να επιλέξουν προμηθευτή της αρεσκείας τους. Εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση και από τη ΔΕΗ με αναλυτικές οδηγίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΡΑΕ έχει ως εξής:

"Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και ο Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) ενημερώνουν τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας ότι με στόχο την προστασία του καταναλωτή, τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ο ΔΕΣΜΗΕ κατήγγειλε τις συμβάσεις Συναλλαγών Ηλεκτρικής Ενέργειας και διέγραψε τις εταιρείες προμήθειας “ENERGA” και “HELLAS POWER” από το Μητρώο Συμμετεχόντων της Χονδρεμπορικής Αγοράς, λόγω της μη εκπλήρωσης εκ μέρους τους των οικονομικών τους υποχρεώσεων.

Συνεπώς, οι εταιρείες αυτές “ENERGA” και “HELLAS POWER”, σύμφωνα με το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο, δεν μπορούν πλέον να προμηθεύουν ηλεκτρική ενέργεια σε πελάτες.

Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει καθόλου την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους πελάτες των εταιρειών αυτών, όπως άλλωστε προβλέπει το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, και δεν απαιτείται από την πλευρά των πελατών αυτών να προβούν άμεσα σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Κατόπιν τούτου, οι πελάτες των εταιρειών “ENERGA” και “HELLAS POWER” θα εξυπηρετούνται, από ώρα 00:00 της 25ης/1/2012, αυτόματα από τον Προμηθευτή Τελευταίου Καταφυγίου (άρθρο 57, Ν. 4001/2011), που σήμερα είναι η ΔΕΗ ΑΕ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νόμου, οι πελάτες αυτοί θα πρέπει εντός τριών (3) μηνών να επιλέξουν τον προμηθευτή της αρεσκείας τους.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΔΕΗ στην οποία αναφέρεται:

Σε συνέχεια της σημερινής ανακοίνωσης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) και του Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ), με την οποία γνωστοποιήθηκε η διαγραφή δύο συγκεκριμένων εταιρειών προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από το Μητρώο Συμμετεχόντων της Αγοράς, η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες των υπόψη εταιρειών για τα ακόλουθα:

• Η ΔΕΗ, σύμφωνα με το ν. 4001/2011 άρθρο 57, αναλαμβάνει από ώρα 00:01 της Τετάρτης 25/1/2012 την προμήθεια των καταναλωτών αυτών με ηλεκτρική ενέργεια, ως Προμηθευτής Τελευταίου Καταφυγίου.

• Οι καταναλωτές αυτοί θα συνεχίσουν να έχουν αδιάλειπτη τροφοδότηση με ηλεκτρικό ρεύμα και δεν κινδυνεύουν με διακοπή της ηλεκτροδότησης.

• Επίσης, δεν χρειάζεται να προβούν άμεσα σε οποιαδήποτε ενέργεια.

• Σύμφωνα με τις προβλέψεις του ν.4001/2011, παρέχεται χρονικό διάστημα μέχρι τρεις (3) μήνες, προκειμένου οι καταναλωτές αυτοί να επιλέξουν τον Προμηθευτή της αρεσκείας τους, συμπεριλαμβανομένης και της ΔΕΗ, και να προβούν σε σύναψη σχετικής σύμβασης.

• Για το παραπάνω διάστημα, οι υπόψη καταναλωτές τιμολογούνται, όπως ορίζει ο νόμος, με τα αντίστοιχα δημοσιευμένα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ, αντιλαμβανόμενη την εύλογη ανησυχία των πιο πάνω καταναλωτών, για διευκόλυνσή τους και πληρέστερη ενημέρωση, έχει ήδη θέσει σε λειτουργία την ειδική τηλεφωνική γραμμή: 214-214-2000 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Κυριακή, 08:00 – 20:00).

Πηγή: Newscode

Ανοικτά τα φαρμακεία

 
Κανονικά θα λειτουργήσουν το απόγευμα (Τρίτη) τα φαρμακεία του νομού Καβάλας που, με απόφαση της διοίκησης του συλλόγου τους, δεν θα συμμετάσχουν στο τετράωρο κλείσιμο που προκήρυξε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, κατά την ώρα της ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή για την απελευθέρωση του ωραρίου. "Δε θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε το κοινό, αλλά σαφώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα κινητοποιηθούμε όποτε χρειαστεί" δηλώνει η πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Καβάλας.

Υποτροφίες από τον Δήμο Νυρεμβέργης

Παράταση μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2012 δόθηκε από τον αδελφοποιημένο με το Δήμο Καβάλας, Δήμο Νυρεμβέργης στην υποβολή των δικαιολογητικών για συμμετοχή στην υποτροφία «Herrmann Kesten». Ο Δήμος Νυρεμβέργης προσφέρει για ενδέκατη χρόνια μια υποτροφία αξίας 600 ευρώ σε δημοσιογράφους ή συγγραφείς της Καβάλας στη μνήμη του διάσημου συγγραφέα και κοσμοπολίτη Herrmann Kesten (1900 -1996). Η υποτροφία είναι διάρκειας πέντε ημερών και θα καλύψει το χρονικό διάστημα από 12 έως 16 Μάιου 2012.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου


Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου
Σε αυτήν περιλαμβάνονται 4.151 ονόματα εκ των οποίων οι 30 χρωστούν πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι υπόλοιποι οφείλουν από 1 έως 50 εκατ. ευρώ, από τον κατάλογο έχουν εξαιρεθεί όσοι έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση.
Ο υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος είχε καταθέσει αρχικά την συγκεκριμένη λίστα στην βουλήκαθώς υπήρχαν εκκρεμότητες με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αλλά είχε προειδοποιήσει ότι θα την έδινε στην δημοσιότητα μόλις ήταν έτοιμος.
Για να δείτε όλη τη λίστα πατήστε εδώ

Του χρόνου θα έχει και σως....για να γλιστράει..!!

ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ......

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012


H φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα το πρωί από φίλο στην τράπεζα ERSTE BANK SALZBURG στην Αυστρία Άντε ....να το εμπεδώνουμε σιγά σιγά



Προετοιμάζουν το επόμενο Air Fly Show

Συνεδρίασαν χθες το πρωί στο Δημαρχείο τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Air Fly Show 2012, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων για την όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση της φετινής καλοκαιρινής εκδήλωσης.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση των μελών της Επιτροπής για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε η φετινή εκδήλωση να είναι αρτιότερη όσον αφορά την οργάνωση και την προβολή της προκειμένου να προσελκύσει περισσότερο κόσμο και κυρίως χορηγούς. Επίσης, συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της συνεννόησης και συμμετοχής όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Επιστολή Ντούβλη σε Μέρκελ!


Η Μαριάννα Ντούβλη, έστειλε επιστολή στην Γερμανίδα Καγκελάριο και τη φέρνει προ των ευθυνών της! Στη τρισέλιδη επιστολή αναφέρει πως η Άνγκελα Μέρκελ οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα μαρτύρια στα οποία τον έχει υποβάλλει. Όπως δημοσιεύει η Espresso, η επιστολή της Ντούβλη θα φτάσει στα χέρια της Μέρκελ μέσω της γερμανικής πρεσβείας στην Ελλάδα.
Σε αυτήν η Ντούβλη μιλά για την οικονομική κρίση και τις γερμανικές αποζημιώσεις. «Θα περίμενα πολύ σύντομα να γονατίσετε μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη να ζητήσετε συγγνώμη για τις θηριωδίες του παρελθόντος, για τις οποίες δεν φταίτε εσείς προσωπικά και στη συνέχεια να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ παρακάτω γράφει: «Επιτέλους, τι επιδιώκετε; Να έχουμε μία ευρωπαϊκή Γερμανία ή μία Ευρώπη γερμανική; Καταλαμβάνομαι από τρόμο εγώ, νεαρή, μόνη, άνεργη μητέρα για το μέλλον του εξάχρονου γιου μου, που όταν θα είναι σαράντα ετών θα πληρώνει για τα αμαρτήματα άλλων».

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Αβέβαιο το μέλλον της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου


Το ογκολογικό τμήμα λειτούργησε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο Καβάλας τον Ιούλιο του 2010, με σκοπό να εξυπηρετήσει τους ασθενείς που πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη και στην Αλεξανδρούπολη. Με την πάροδο του χρόνου, ο αριθμός των ατόμων που άρχισαν να επισκέπτονται το νοσοκομείο Καβάλας αυξήθηκε.

Σήμερα, στο ογκολογικό τμήμα εξυπηρετούνται περίπου 500 ασθενείς από τον Νομό Καβάλας, τους όμορους Νομούς Δράμας, Ξάνθης και χωριά του Νομού Σερρών. Ασθενείς εξέφρασαν το παράπονο, ότι, λόγω του μεγάλου αριθμού των ατόμων, ένας γιατρός ογκολόγος που υπάρχει αυτή τη στιγμή αδυνατεί να εξυπηρετήσει τα αυξημένα καθήκοντά του. Να υπενθυμίσουμε ότι, για να λειτουργήσει το συγκεκριμένο τμήμα, παραχωρήθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας από το «Θεαγένειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ένας γιατρός ογκολόγος.

Ο ειδικευόμενος γιατρός που βοηθούσε τον συνάδελφο του στο ογκολογικό τμήμα σταμάτησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς τη διοίκηση του νοσοκομείου να στείλει κάποιον άλλο, το αίτημα δεν έχει ικανοποιηθεί. Η στελέχωση του τμήματος με έναν ειδικευόμενο γιατρό θεωρείται απαραίτητη. Όπως και η πρόσληψη ακόμα ενός ογκολόγου, προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά το κέντρο.

Πηγή: perifereianews

VIDEO: Τρελή χορογραφία του γαμπρού στη γαμήλια δεξίωση! Μην το χάσετε….

Μισθοί Ελλήνων vs Ευρωπαίων

 
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Εργοδοτικών Οργανώσεων (FedEE), η Ελλάδα βρίσκεται στην έβδομη θέση ανάμεσα στα 20 Μέλη Κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης βάσει του κατώτατου μισθού και στην όγδοη θέση ανάμεσα στις 14 από τις 17 χώρες της Ευρωζώνης για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία.
Η εθνική νομοθεσία προβλέπει τον καθορισμό ελάχιστου μισθού σε 20 από τα 27 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στα υπόλοιπα επτά δεν υπάρχει θεσμικά κατοχυρωμένη κατώτερη αμοιβή, αλλά αποτελεί προϊόν ελεύθερης διαπραγμάτευσης μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων.
Ο μεγαλύτερος βασικός μισθός καταγράφεται στο Λουξεμβούργο με 1.757,56 ευρώ και οι χαμηλότεροι μισθοί στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία με 158 και 123 ευρώ αντίστοιχα. Στα ίδια επίπεδα, κινούνται οι κατώτερες αμοιβές και στις άλλες χώρες που συνορεύουν με την Ελλάδα. Στην Αλβανία ο βασικός μισθός είναι 143,69 ευρώ, στην Τουρκία 263,28 ευρώ και στη Σερβία 167,25 ευρώ.
Έτσι, το 2011 οι μεικτές κατώτερες αμοιβές στον πυρήνα της Ευρωζώνης, διαμορφώθηκαν ως εξής:

Λουξεμβούργο: 1.757,56 ευρώ
Βέλγιο: 1.498,87 ευρώ
Ιρλανδία: 1.499,93 ευρώ
Ολλανδία: 1.424,40 ευρώ
Γαλλία: 1.365 ευρώ
Αυστρία: 1.000 ευρώ
Κύπρος: 909 ευρώ
Ελλάδα: 739,56 ευρώ
Μάλτα: 664,95 ευρώ
Ισπανία: 641,50 ευρώ
Σλοβενία: 530 ευρώ
Πορτογαλία: 485 ευρώ
Σλοβακία: 317 ευρώ
Εσθονία: 278,02 ευρώ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Νέος πρόεδρος πριν τις εθνικές εκλογές

Πρόταση για εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τις εθνικές εκλογές θα καταθέσει το Σάββατο το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.
Νέος πρόεδρος πριν τις εθνικές εκλογές
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία και είναι αντίθετη με την αρχική πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου.
Επίσης, αποφασίστηκε η διεξαγωγή Συνεδρίου τον προσεχή Ιούνιο και προγραμματικής συνδιάσκεψης πριν τις εκλογές.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Έκοψε την πίτα του ο ΣΧΟΚαβάλας

ΣΧΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Την πίτα του έκοψε σήμερα ο ΣΧΟΚαβάλας ,στο ύψωμα Φουντουκλή και στο χώρο του έκοψε την πίτα με ασθενή χιονόπτωση .
 Αρκετός κόσμος τίμησε με την παρουσία του τον Σύλλογο Χιονοδρομίας Ορειβασίας ,στον χαιρετισμό ο πρόεδρος Πρασίνης Γιάννης ζήτησε την συμμετοχή των μελών στις ορειβατικές εξορμήσεις  .
 Παρών από την περιφέρεια ο Γερομάρκος Γιώργος που ζήτησε την ενημέρωση για τις ανάγκες του Συλλόγου και από πλευράς Δήμου ο αντιπρόεδρος της Δημωφέλειας  Ανανιάδης Πάρις

Απίστευτο επεισόδιο με Κουλούρη!

Τι άλλο θα ακούσουμε... Σύμφωνα με καταγγελίες αστυνομικών, ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης πέρναγε σωρηδόν φανάρια με κόκκινο, παρέσυρε αστυνομικό, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με άνωθεν εντολή!

Στις 23.30 αστυνομικοί της ομάδας Δίας είδαν μία μαύρη «Μercedes» να παραβιάζει τον έναν μετά τον άλλον ερυθρούς σηματοδότες στο ύψος του Καλλιμάρμαρου προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν.
Όταν κατάφεραν να σταματήσουν το πολυτελέστατο αμάξι είδαν με έκπληξη τον οδηγό να ξεκινάει καταιγισμό ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών από τον οδηγό, χωρίς αρχικά να αντιληφθούν ότι επρόκειτο για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Κίμωνα Κουλούρη.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι όφειλε να δηλώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, ο Κίμωνας Κουλούρης συνέχισε τις ειρωνίες λέγοντάς τους ότι είναι αδύνατον να εργάζονται με το ευτελές ποσόν των 500 ευρώ μηνιαίως.

Το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί. Οι αστυνομικοί δηλώνοντάς του ότι όφειλε ως πολίτης να υποβληθεί στον απαιτούμενο έλεγχο δέχθηκαν νέα επίθεση. Μάλιστα, όταν ένας από αυτούς μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του λέγοντάς ότι εάν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει από επάνω του, ο Κουλούρης γύρισε τον διακόπτη πάτησε γκάζι και παρέσυρε τον 25χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων οι οποίοι προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, που βρισκόταν τραυματισμένος στο οδόστρωμα, ενώ οι συνάδελφοί του ακινητοποιούσαν τον δράστη, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του.

Ο Κουλούρης οδηγήθηκε στην Τροχαία Αθηνών με περιπολικό, ο άτυχος αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401, ενώ το αυτοκίνητο του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε με γερανό στην Τροχαία. Στη συνέχεια όμως ο πρώην Υπουργός αφέθηκε ελεύθερος παρά την επίθεση και τον τραυματισμό του αστυνομικού παρότι είναι αδικήματα για τα οποία ασκείται αυτεπαγγέλτως δίωξη και ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία.

Οι φήμες κάνουν λόγο ότι ο Κίμωνας Κουλούρης απέφυγε την σύλληψη εκαιτίας άνωθεν παρέμβασης κάτι που αν ισχύει είναι τουλάχιστον προκλητικό... Πάντως ο ίδιος ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚπαραδέχεται πως έκανε παράβαση του ΚΟΚ, αλλά όχι ότι χτύπησε τον Αστυνομικό.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Εξώδικο Ψωμιάδη για το "αγαπούλα"

Ο πρώην παράγοντας της Καβάλας Μάκης Ψωμιάδης φαίνεται πως είναι ενοχλημένος με τη γνωστή διαφήμιση της Wind που δείχνει γνωστό παράγοντας να χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως "αγαπούλα".

Έτσι ένιωσε θιγμένος και έστειλε εξώδικο στην εταιρία Wind από την οποία ζητά να αποσύρει τις διαφημίσεις από τηλεόραση και ραδιόφωνα.  
Μάλιστα έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να κινήσει όλες τις διαδικασίες, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί την προβολή της όλης ιστορίας.
poster_jan_12

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Γιώργος Παπανδρέου: Φεύγω

Δεν θα είναι υποψήφιος ούτε για πρόεδρος.

Γιώργος Παπανδρέου: Φεύγω
Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκλογή του διαδόχου του θα γίνει σε δύο φάσεις.

Πρώτα θα αναδειχθεί υποψήφιος πρωθυπουργός για τις επερχόμενες εκλογές της Άνοιξης, πιθανότατα από την ΚΟ εντός του Ιανουαρίου, και τον Ιούνιο θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος με ψηφοφορία στη βάση. "Για να διατηρηθεί η ενότητα και να μη διαταραχθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου" ήταν το επιχείρημα του πρώην πρωθυπουργού και απερχόμενου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Γερουλάνος και iphone...Ελλάδα σε τι ρεμάλια έπεσες..!!

Είχε και στο χωριό του iphone  .....και εσύ Έλληνα ούτε τη θήκη του iphone μπορείς να έχεις .....ΟΥΣΤ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ  ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΚΛΕΦΤΕΣ...ΚΛΕΦΤΕΣ..

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...