Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας


Ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ και εκπληκτικό θέαμα υψηλού επιπέδου, περιλαμβάνει το τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου το «2ο Διεθνές Τουρνουά της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας», στο ΔΑΚ «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας.

Φίλε του Καβαλιώτικου μπάσκετ, έλα στην Καλαμίτσα για να δεις από κοντά παιχνίδια υψηλού επιπέδου, λίγες μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της ελληνικής Basketleague, που και φέτος για 4η συνεχόμενη φορά θα συμμετέχει η αγαπημένη σου ομάδα. Έλα να γίνεις και πάλι ο «6ος παίκτης» της αγαπημένης μας ομάδας και να νοιώσεις και πάλι μερικές από τις πολλές ωραίες στιγμές που θα ζήσουμε και πάλι φέτος όλοι μαζί, γιατί μόνο OΛΟΙ ΜΑΖI, μπορούμε να διατηρήσουμε την Ομάδα μας στην Α1!

Στο τουρνουά αυτό που γίνεται για δεύτερη φορά και τείνει να γίνει πλέον θεσμός, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, με τη συμμετοχή του Άρη Θεσσαλονίκης, του Κ.Α.Ο.Δράμας και της Βουλγάρικης, Tundja Yambol.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο παιχνίδια το Σάββατο και ένα μάτς την Κυριακή.
Το πρόγραμμα του τουρνουά:
Σάββατο 1 Oκτωβρίου
17.00’ Ένωση- Άρης
19.30’ ΚΑΟΔ- Tundja Yambol
Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Ένωση-ΚΑΟΔ 18.00’.
• To εισιτήριο για το τουρνουά θα κοστίζει 5 ευρώ, ενώ θα ισχύσει η δωρεάν είσοδος για τους φετινούς κατόχους των καρτών διαρκείας.
(Εκ του γραφείου Τύπου της ΚΑΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...