Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Πήρε το χρυσό η Ελλάδα



H κορυφή του «Έβερεστ» του Παγκόσμιου πόλο γυναικών βάφτηκε «γαλανόλευκη». Η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης επικράτησε με 9-8 της «οικοδέσποινας» Κίνας στην Σανγκάη και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Εθνική πόλο γυναικών, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη συγκεκριμένη διοργάνωση έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό (αργυρό στην Αθήνα), ευρωπαϊκό (αργυρό στο Ζάγκρεμπ) και παγκόσμιο μετάλλιο, τώρα στη Σανγκάη.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση, παίζοντας με ψυχή και πάθος πέτυχαν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο, κι έτσι θα γυρίσουν με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές τους από την Ασιατική χώρα.

That's Greece vs That's Not Greece

Το Video για την Ελλάδα που κάνει τον γύρω του κόσμου...


Στο βίντεο αυτό αντικρούονται οι δύο όψεις της Ελλάδας με πολύ όμορφο τρόπο.



Δίνει δυνατά επιχειρήματα για να απαντήσει στις λασπολογίες που σερβίρουν 2 χρόνια περίπου οι τραπεζίτες και οι συν αυτώ. Ένα πολύ όμορφο βίντεο που προβλήθηκε επίσης και στο συνέδριο Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου...

Δείτε το

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Υποβιβάζονται Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, απαγορεύεται το άθλημα για Μπεο και Ψωμιάδη

Τον υποβιβασμό της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου στη Β' Εθνική, εξαιτίας της εμπλοκής τους στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια, αποφάσισε τα ξημερώματα της Πέμπτης η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκ. Επίσης, η επιτροπή τιμωρεί τους Μάκη Ψωμιάδη και Αχιλλέα Μπέο με εφ' όρου ζωής αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους και ενασχόλησής τους με το ποδόσφαιρο.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Δεύτερη σε πληθυσμό η Καβάλα στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ

Notia-ApopsiR.jpg


Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της απογραφής πληθυσμού του 2011, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έρχεται δεύτερη σε πληθυσμό στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μετά την Αλεξανδρούπολη. Συγκεκριμένα ο πληθυσμός της Καβάλα αριθμεί σε 138.000 κατοίκους ενώ στην απογραφή του 2001 καταγράφηκαν 145.054 κάτοικοι.

Ανέρευση και κατάσχεση δενδρυλλίων κάνναβης


Εντοπίσθηκαν σήμερα το μεσημέρι μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, στην αγροτική περιοχή «ΝΕΑΣ ΚΑΡΥΑΣ» Νέστου Καβάλας, χίλια πεντακόσια τριάντα (1.530) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών έως 4 μέτρων.

Συγκεκριμένα, τα ανωτέρω δενδρύλλια βρέθηκαν σε χωράφι καλλιέργειας καλαμποκιού, παράλληλα με αρδευτικό κανάλι, σε μήκος περίπου 200 μέτρων.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Καβάλας ενώ τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Συναυλία Γαλάνης......

Ο χώρος στο φρούριο Καβάλας γέμισε από νωρίς για την συναυλία της Δ. Γαλάνης.....αλλά τελικά ελάχιστα τραγούδησε μόνη της και δικά της τραγούδια ..ο κόσμος δεν ευχαριστήθηκε και σχολιάστηκε από πολλούς.!!!

Ανάπλαση της Πλατείας Καπνεργάτη στην Καβάλα

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας παρουσιάστηκαν χθες το βράδυ τα σχέδια της ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη, η οποία ουσιαστικά θα αποκτήσει ένα νέο πρόσωπο, μετά τις αλλαγές που αναμένεται να γίνουν και προβλέπουν πεζοδρόμηση των οδών Αβέρωφ και Κασσάνδρου.Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, η ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη είναι στα πλαίσια των ολοκληρωμένων σχεδίων αστικής ανάπτυξης.

Είναι ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και έχει να κάνει με την ανάπτυξη όλης της περιοχής και με τα συγκεκριμένα έργα, όπως για παράδειγμα το κτίριο του Μεντρεσέ στα θεμέλια των Καμάρων, που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες μέρες. Στην πραγματικότητα γίνεται ενοποίηση περιοχών που θα ξεκινήσει από την συνοικία της Παναγίας και θα φτάσει μέχρι την πλατεία Καπνεργάτη, όπως εξήγησε ο κ. Μουριάδης.


Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη και τον Vassiliko

Δύο καλλιτέχνες, συγγενείς εξ αποστάσεως από πάντα, που τον τελευταίο χρόνο έχουν αναγάγει σε τέχνη την έννοια της διασκευής, συναντώνται πρώτη φορά επί σκηνής.
Στο φρούριο Καβάλας στις 18/7

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Συνάντηση με Παπακωνσταντίνου ζητούν οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια


Συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου επιδιώκουν οι εκπρόσωποι της Κavala Oil και των τοπικών φορέων προκειμένου να τον ενημερώσουν για την πρόθεση επένδυσης της Ενεργειακής Αιγαίου στον τομέα αποθήκευσης φυσικού αερίου στο εξαντλημένο κοίτασμα του Πρίνου. Οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια της Καβάλας, χθες σε έκτακτη γενική συνέλευση, εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να προβούν σε κάθε είδους κινητοποίηση προκειμένου να διασφαλίσουν την εργασία τους και εξουσιοδότησαν εν λευκώ τη διοίκηση της Kavala Oil ώστε να λάβει σχετικές αποφάσεις, αν ο νέος νόμος για την ενέργεια αφαιρέσει από την εταιρία τη δυνατότητα επέκτασης της άδειας παραγωγής σε άδεια αποθήκευσης φυσικού αερίου.

Το νομοσχέδιο από χθες συζητείται στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στο τέλος του μήνα. «Με τον προγραμματισμό και την ετοιμότητα που έχουμε θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε άμεσα στην επένδυση, η οποία χρειάζεται 3 χρόνια για να υλοποιηθεί, εξασφαλίζοντας για την τριετία αυτή τουλάχιστον 400 θέσεις εργασίας» ανέφερε ο πρόεδρος της Kavala Oil Βαγγέλης Παππάς, ενώ έθεσε θέμα αξιοπιστίας της χώρας απέναντι σε έναν επενδυτή, που έχει έως σήμερα επενδύσει 120 εκατομμύρια δολάρια, και καλείται να τροποποιήσει το σχεδιασμό του λόγω αλλαγής του νόμου του 2005.


Έλεγχοι στις περιουσίες των εμπλεκομένων στο κύκλωμα τοκογλυφίας της Θάσου

Το πόρισμα της ΕΔΕ, που διενεργεί τράπεζα στο υποκατάστημά της στη Θάσο, αναμένεται να «φωτίσει» την υπόθεση του κυκλώματος τοκογλυφίας, το οποίο φέρεται να λειτουργούσε τους τελευταίους μήνες στο νησί. Ήδη, το στέλεχος της τράπεζας, που εμπλέκεται, έχει προσωρινά αποσπασθεί στην Καβάλα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι. Στο μεταξύ, το ΣΔΟΕ το οποίο ερευνά την υπόθεση μετά από έγγραφη καταγγελία, έχει παγώσει τους λογαριασμούς των τριών επιχειρηματιών, που επίσης φέρεται να εμπλέκονται στο κύκλωμα. Οι έλεγχοι πλέον εστιάζονται στα συμβόλαια των επιχειρηματιών που έγιναν τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κύκλωμα εκμεταλλευόταν επιχειρηματίες του νησιού, που βρίσκονταν σε δεινή οικονομική θέση, λειτουργώντας με δύο τρόπους. Είτε μέσω της Τράπεζας έβγαζαν δάνειο, το οποίο η οικονομική επιφάνεια του δανειολήπτη δεν δικαιολογούσε, είτε απευθυνόταν στους ιδιώτες για δάνειο. Από τα δάνεια της Τράπεζας μεγάλο ποσοστό παρακρατούταν από τον υπάλληλο που τα χορηγούσε, ενώ τα δάνεια των ιδιωτών παρέχονταν με ληστρικά επιτόκια.


Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Εκπτώσεις από 15 Ιουλίου

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις. Λήγουν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011. Λόγω της οικονομικής κατάστασης αναμένεται τα ποσοστά των εκπτώσεων να είναι μεγάλα.

Εκπτώσεις από 15 Ιουλίου

Ήδη, οι καταναλωτές στα περισσότερα μαγαζιά, βρίσκουν σημαντικές προσφορές.

Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή.

Συγκεκριμένα, τα σημεία που επισημαίνονται είναι:

- Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.

- Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση, για παράδειγμα «30% έκπτωση».

Αναφορικά με τους καταναλωτές, ο Σύλλογος συστήνει να επιλέγουν τα προϊόντα που προτίθενται να προμηθευτούν, ύστερα από έρευνα της αγοράς και με γνώμονα τη ποιότητά και τη σχέση τελικής τιμής έκπτωσης.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αυτός τον έδιωξε, αυτός τον γυρνάει;

Ο δήμαρχος Καβάλας, Κώστας Σημισής, ρίχνει τους τόνους στην κόντρα με τον Σταύρο Ψωμιάδη και τονίζει ότι στη συνάντησή τους δεν θα υπάρξουν "νικητές ή νικημένοι".

Αυτός τον έδιωξε, αυτός τον γυρνάει;

"Σε αυτή τη συνάντηση, εφόσον θέλει και η οικογένεια Ψωμιάδη να γίνει, δεν θα υπάρξουν νικητές και νικημένοι. Για εμάς προέχει το καλό της πόλης και της ομάδας. Κάνω έκκληση σε όλους να σοβαρευτούν και να βοηθήσουν την ομάδα", υποστήριξε ο κ.Σημιτσής και πρόσθεσε:

"Πρόθεσή μας είναι να πέσουν οι τόνοι. Να τα αφήσουμε όλα στην άκρη. Θέλουμε το καλό της Καβάλας", κατέληξε.

Εξάλλου, ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι η πρόταση του κ. Σημιτσή στον Σταύρο Ψωμιάδη μπορεί να γίνει αποδεκτή και να επιστρέψει η ομάδα στη βάση της.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Να θυμόμαστε ..για τον ΑΟΚ..!!!

Είναι καιρός να θυμηθούμε τι έγινε το 2004 όταν η ομάδα μας ήθελε την συγχώνευση με την ομάδα των Ν.Πόρων.
Η Καβάλα μας ήταν στην Γ Εθνική και η ομάδα της Κατερίνης στην Β Εθνική . Πρόεδρος για την ομάδα της Πιερίας ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος που όπως αποδείχτηκε ήταν βαρώνος των ναρκωτικών...χαρακτηριστικά αυτά που ανέφερε ένας πράκτορας του ΟΠΑΠ. ..κάποιος ζήτησε τον αξιωματικό «M». «Είμαι ο Κατερινιώτης» του είπε. «Ο Αγγελόπουλος κατέθεσε σήμερα στην Εφορία βεβαίωση πως κέρδισε από τον ΟΠΑΠ ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ. Μέσα σε τρία χρόνια έχει καταθέσει βεβαιώσεις πως κέρδισε 2 δισ. δρχ. Γιατί δεν τον πιάνετε αφού ξέρετε ότι ξεπλένει κέρδη από ναρκωτικά; Είναι δυνατόν να έχει κερδίσει 500 δελτία;».

Το δικαστήριο επιβάλλει στους Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, Γιώργο Μαραγκουδάκη και Νίκο Γαβρίλη για τη μεταφορά των ναρκωτικών την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, δήλωσε χθες λίγο πριν από την ολοκλήρωση της δίκης ο πρόεδρος του Κακουργιοδικείου.

Στο διάστημα αυτό προσπαθούσε να απεμπλακεί από την ομάδα των Ν.Πόρων ο πρόεδρός του ΑΟΚ Τούλης προσπάθησε να κάνει το ντιλ αλλά
η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης απέρριψε την αίτηση της Καβάλας για συγχώνευση με το αιτιολογικό ότι εκκρεμεί έρευνα του ΣΔΟΕ για τον Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, πρώην ισχυρό άνδρα του Ποσειδώνα, ο οποίος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών. Με τα νέα δεδομένα λοιπόν η ομάδων των Πόρων παύει να υφίσταται.

Το σκεπτικό γνωστό και απόφαση εδώ..
Επίσης, ο αθλητικός δικαστής απέβαλε την ΠΑΕ Ποσειδών Ν.Πόρων από το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας και αποφάσισε τον υποβιβασμό της στην Γ Εθνική, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. (άρθρα 17 και 35 του ΚΑΠ).


Όλα αυτά έρχονται στο προσκήνιο ξανά για τον ΑΟΚ...και το μέλλον του στο ποδοσφαιρικό χάρτη. Δεν μπορεί ένας καταζητούμενος και ένας που εκκρεμούν αποφάσεις δικαστικές να αφανίσει μια ομάδα μια πόλη .

Δεν είναι δυνατόν μια ιστορική ομάδα όπως της Καβάλας που η φυσική της θέση και η ιστορία της είναι στην Καβάλα να παίζει στη Θεσσαλονίκη ή να μετονομάζεται κάθε φορά σύμφωνα με τις ΄΄ορέξεις΄΄ του εκάστοτε μεγαλομετόχου. Έχω λοιπόν εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουν στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοια καραγκιοζιλίκια.
Αστείες και προκλητικές οι δηλώσεις τους που παίρνουν απαντήσεις απο ΛΦΚ..Δεν μας προκάλεσε καμία εντύπωση η ανακοίνωση του κ.Ψωμιάδη στην οποία συναντήσαμε μόνο αντιφάσεις και αχαριστία. Κατ’αρχήν, θα μας ήταν μεγάλη η χαρά αν αφήνατε την ομάδα μας έτσι όπως την παραλάβατε τίμια και αμόλυντη στην Γ’Εθνική και όχι όπως τώρα που προσπαθείτε να την καταστρέψετε και αυτήν όπως τόσες άλλες.

Σταυρακη ή (παιδοβούβαλο,μπουχέσα κάπως έτσι σε λένε), εσένα λέω που στην εισαγγελία δήλωνες άσχετος και αχυράνθρωπος του μπαμπά σου και τώρα υπογράφεις ανακοινώσεις κατά δημοτικών αρχών και βουλευτών ..............

Μια χαρά καλό του έκανε του μπαμπά σου το κλίμα στην Καβάλα, ούτε αίμα έφτυνε ούτε τίποτα, ντούρος με το πούρο του και με τα όλα του, φτου φτου φτου να μην τον ματιάσω

Ώστε με πολλές ώρες προσωπικής εργασίας την ανέβασες την ομάδα ε; δεν μας λες και εμάς καμιά ιδέα, κανένα σίγουρο έστω και από το κοπα αμερικα...

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ,Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ,Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΕΜΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ.....

Όσο για τους φιλάθλους του Καβακλή ....ή Ηραβάλα ...μόνο εμετό μου προκαλούν .Μια ζωή το έπαιζαν Μακεδονομάχοι ...ας βάλουν τώρα και την σημαία των Σκοπίων στο μπλουζάκι τους ..οι γλοιώδεις γριές...!!

Θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η θέση της αυτόνομης θύρας 10? (ξεχάσανε εύκολα την συμμετοχή στο κάλεσμα τους την παρουσία του ΣΦΑΟΚ)

Οι δημοσιογράφοι του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη θα είναι αιώνια υπόλογοι για αυτό που πάει να γίνει. (βλέπε ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ- ΚΟΚΚΙΝΟΣ) Από το φόβο μην πέσει η ομάδα Δ και χάσουν τα όποια μουρμούρια τους αναλογούσαν, έχουν ξεκινήσει απίστευτη εκστρατεία εδώ και 2 εβδομάδες για να μας πείσουν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα διαλυθεί όπως και να χει, οπότε μια χαρά είναι η λύση Ψωμιάδη.

Ντροπή για την ιστορία του Ηρακλή. Μεγαλύτερη από το να έπαιζε Β εθνική. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει αηδία. Ένα παιχνίδι συμφερόντων των μεγαλοπαραγόντων και τίποτε άλλο.

Είναι ντροπή για τον Ηρακλή να ψηφίζει υπέρ του εξ αφανισμού μιας ομάδας όπως η Καβάλα για να σώσει το τομάρι του.


Μία ερώτηση σε όλους αυτούς τους ξεδιάντροπους που ψήφισαν υπέρ της κατάντιας του Ηρακλή, αφού ήθελαν μια ομάδα να βλέπουν στην Α΄γιατί δε διάλεγαν μία στην τύχη και να πήγαιναν να φωνάζουν όσο θέλουν, γιατί αυτό το έκτρωμα που δημιουργείται μόνο Ηρακλής δεν θα είναι αφού προέρχεται από τερατογένεση.


ΑΟΚ ΜΟΝΟ .....



"Ψεύδη και αχαριστία"

"Ψεύδη και αχαριστία"

Οι οπαδοί, μάλιστα, σχολιάζουν ότι θα ήταν καλύτερα να αφήσει ο Σταύρος Ψωμιάδης την ομάδα τίμια και αμόλυντη, όπως την βρήκε στη Γ΄ Εθνική...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν μας προκάλεσε καμία εντύπωση η ανακοίνωση του κ.Ψωμιάδη στην οποία συναντήσαμε μόνο αντιφάσεις και αχαριστία. Κατ’αρχήν, θα μας ήταν μεγάλη η χαρά αν αφήνατε την ομάδα μας έτσι όπως την παραλάβατε τίμια και αμόλυντη στην Γ’Εθνική και όχι όπως τώρα που προσπαθείτε να την καταστρέψετε και αυτήν όπως τόσες άλλες.

Θα θέλαμε όμως πολύ να ξέρουμε πότε λέτε αλήθεια αφού στον 9ο ανακριτή δηλώσατε πως δεν ασχολούσασταν με την ομάδα και απλά κατείχατε τις μετοχές ενώ σήμερα λέτε ακριβώς το αντίθετο, ότι δηλαδή αφιερώσατε σε αυτήν πολύ προσωπικό χρόνο και χρήμα! Όσο για τα χρήματα που ξοδέψατε όλα αυτά τα χρόνια, τόσο η δικαιοσύνη όσο και οι κερδοφόροι ισολογισμοί της ΠΑΕ, μάλλον καταμαρτυρούν το αντίθετο. Εκτός και αν, μπερδευτήκατε σαν 26χρονο παιδί (χαρακτηρισμός του δικηγόρου σας) με τους ζημιογόνους ισολογισμούς του Ηρακλή.

Επίσης, ο κόσμος που ήταν στο συλλαλητήριο ήταν στην πλειοψηφία του αυτός που τόσα χρόνια σας στήριζε και αγόραζε διαρκείας παρά τις προσβολές και την αδιαφορία σας, αφού μόνο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς είχατε να του προσάψετε την στιγμή μάλιστα που είστε ο μοναδικός πρόεδρος της Superleague που ποτέ δεν τον έχει δει κανείς σε μια συνέντευξη τύπου να κάνει έστω ένα άνοιγμα στον κόσμο. Όσον αφορά τους φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα και προτιμούσαν να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια από τις καφετέριες, είναι αυτοί που σήμερα νιώθουν δικαιωμένοι από την επιλογή τους να μην έρχονται στο γήπεδο από την μέρα που αναλάβατε.

Η πρόφαση σας για την μεταφορά της έδρας του ΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη λόγω των κακών σχέσεων με τον Δήμο Καβάλας δεν πείθει κανέναν αφού το είχατε προαποφασίσει 2 μήνες τώρα και το αποδείξατε με όλες τις μέχρι τώρα κινήσεις σας τις οποίες επιβεβαιώνει και ο επίσημος Ηρακλής και δεν τον διαψεύδετε. Ενώ, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μας για να καταφέρετε να τα βρείτε από την μια συναντούσαμε την θετική ανταπόκριση του Δήμου μας για να συζητήσει και από την άλλη την απόλυτη άρνηση σας. Ακόμα και οι υπάλληλοι-συνεργάτες σας στην ΠΑΕ ΑΟΚ μέχρι χθες ήταν υπέρ σας σε αυτή την σικέ διαμάχη αλλά πλέον σας ξεμπροστιάζουν!

Η προσπάθεια σας για τον αφανισμό του ΑΟΚ και την μετονομασία του σε νέο Ηρακλή, δεν θα περάσει και γι’αυτό καλούμε τον κόσμο μας σε επαγρύπνηση και σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Δευτέρας. Απαιτούμε να πάψεις να αναφέρεσαι στην Καβαλιώτικη καταγωγή σου γιατί αυτή την πόλη δεν την σεβάστηκες και δεν την αγάπησες ποτέ, και είσαι ανεπιθύμητος.

Τέλος, απαιτούμε από την πολιτεία στην οποία αναφέρεστε προκλητικά στην ανακοίνωση σας, επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λάβει τα μέτρα της ενώ εσείς θα πρέπει να παραδώσετε τις μετοχές σας.

ΥΓ: Και με τον Δήμο Άνω Λιοσίων είχατε τα ίδια προβλήματα;

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...