Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κλείνει το facebook..!!!!


To 2010 φεύγει με μια μεγάλη είδηση για τους Έλληνες του facebook -καθώς τα μέλη του είναι κατά πολύ λιγότερα από ένα νέο και φιλόδοξο chat box φιλίας και δικτύωσης που έχει την σφραγίδα της Βουλής των Ελλήνων και αυτό είναι το foroum του ΤΗΡΕΣΙΑ..... με εκατοντάδες μέλη που κάθε ημέρα αυξάνονται....!!!

Κουράγιο τα χειρότερα έρχονται..????

Εκλέγει Προεδρείο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας

Την πρώτη του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 2 Ιανουαρίου, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, προκειμένου να εκλέξει προεδρείο, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Καβάλας.

Το απόγευμα θα συνεδριάσουν τα μέλη των Δημοτικών Κοινοτήτων Καβάλας, Ζυγού, Κρηνίδων και Νέας Καρβάλης για την εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου.

Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες στην Ελευθερούπολη

Στην διανομή τροφίμων σε σαράντα οικογένειες της Ελευθερούπολης κυρίως, προχώρησε χθες η Ένωση Αγροτικών συνεταιρισμών Παγγαίου εν όψει της Πρωτοχρονιάς.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση του ΥΠΑΑΝ για επένδυση γυαλιού στην Καβάλα

«Με δεδομένη την οικονομική συγκυρία, η πολιτεία οφείλει να σέβεται το δημόσιο χρήμα και να μην το σπαταλά σε αμφιβόλου χρησιμότητας επενδύσεις», επισημαίνει το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι «ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αρνείται να δώσει το πράσινο φως στην επιχορήγηση της επένδυσης μονάδας παρασκευής γυαλιού στην Καβάλα».

Μάλλον η πίτα ήταν μικρή και τα μπικικίνια λίγα...ΒΡΕ ΟΥΣΤ από εδώ λιγδιάρηδες απατεώνες αν ήταν για την MISENS όλοι κάτι θα στήνανε..!!!

Στην Καβάλα από 18-20 Μαΐου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος

Στην Καβάλα θα βρίσκεται το διάστημα από 18 -20 Μαΐου ο Οικομενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος για να εγκαινιάσει το Συνεδριακό Κέντρο Λυδίας και να λάβει μέρος στο 3ήμερο συμπόσιο με θέμα τον Απόστολο Παύλο. Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως, Θάσου κ.κ. Προκόπιος. Σύμφωνα με τον κ.κ. Προκόπιο ο κ.κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί φορείς του Νομού Καβάλας ενώ θα ανακηρυχτεί σε ειδική τελετή επίτιμος καθηγητής στο ΤΕΙ Καβάλας.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τι έκαναν οι Ισλανδοί στη θέση μας ...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι Ισλανδοί!

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !

Οι υποτίθεται ξυλοκόποι του βορά, οι "βάρβαροι"

Ισλανδοί ορίστε τι έκαναν για παραπλήσια

κατάσταση της οικονομίας τους, που βρέθηκαν:

Οι Ισλανδοί δεν αρκέστηκαν στα δάκρυα και την οργή. Απαίτησαν

και πήραν απαντήσεις. Για το τι έφταιξε, ποιοι ευθύνονται και τι

πρέπει να γίνει για να μην ξανασυμβεί παρόμοια κρίση. Μόλις 15

μήνες μετά το ξέσπασμα της κρίσης, η εξεταστική επιτροπή που

συνέστησε το Κοινοβούλιο από ανεξάρτητους ειδικούς έβγαλε

πόρισμα 2.400 σελίδων, με το οποίο όχι μόνο καταλόγισε

ευθύνες, αλλά και τις προσωποποίησε. Κατονομάζονται ο πρώην

πρωθυπουργός Γκέιρ Χάαρντε, τρεις πρώην διοικητές της

κεντρικής τράπεζας, υπουργοί, ενώ ποινικές ευθύνες

καταλογίζονται σε στελέχη των τριών ιδιωτικών τραπεζών. Ήδη ο

εισαγγελέας έβγαλε διεθνή εντάλματα σύλληψης, καθώς πολλά

golden boys διέφυγαν στο εξωτερικό, κάνοντας μία μέρα πριν από

την εκδήλωση της κρίσης τεράστιες αναλήψεις από τους

λογαριασμούς τους. Τρεις συνελήφθησαν και κρατούνται. Η

κυβέρνηση έκανε μηνύσεις και ζητάει πίσω τα κλεμμένα.

Η εξεταστική επιτροπή είχε στη διάθεσή της 80 υπαλλήλους, δικό

της προϋπολογισμό και δικαίωμα να ζητήσει -ακόμη και να

κατασχέσει- στοιχεία από κρατικές υπηρεσίες και ιδιώτες.

Επίσης, ανεξάρτητη επιτροπή ετοιμάζει συστάσεις για να γίνουν

μεταρρυθμίσεις ώστε να αποφευχθεί παρόμοια κρίση στο μέλλον.

Στο πλαίσιο της διαφάνειας, αναρτήθηκε τον Απρίλιο στον

ιστότοπο της Βουλής ( http://sic.althingi.is/) το πλήρες κείμενο που η

κυβέρνηση ονομάζει «Έκθεση της αλήθειας» και οι Ισλανδοί

αποκαλούν «Μαύρο πόρισμα» καθώς και εκτεταμένη περίληψη

στα αγγλικά. Κανείς, ούτε καν οι κατηγορούμενοι, δεν

αμφισβήτησαν την αμεροληψία των συντακτών του πορίσματος.

Το βράδυ της ανακοίνωσης 45 ηθοποιοί συγκεντρώθηκαν στο

Δημοτικό Θέατρο του Ρέικιαβικ και διάβασαν επί πέντε

συνεχόμενα 24ωρα, σε μια κατάμεστη αίθουσα, ολόκληρη την

έκθεση. Για τους περήφανους, πλην εξαπατημένους απογόνους

των Βίκινγκς, ήταν μια ομαδική ψυχανάλυση, μια διαδικασία

κάθαρσης.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Πτώση 20% στην αγορά της Καβάλας


Πτώση της τάξεως του 20% σε σχέση με πέρυσι παρουσιάστηκε στην εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας την εβδομάδα προ των Χριστουγέννων σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χρήστου Ηλιάδη. Ο κ. Ηλιάδης ανέφερε ότι μετά το τέλος των εορτών ο σύλλογος τους θα προβεί σε κάποιες πρωτοβουλίες για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Τροχαίο με δυο νεκρούς στην Καβάλα

Δύο νεκροί και μια σοβαρά τραυματισμένη ήταν ο απολογισμός της εξόδου των Χριστουγέννων, στο νομό Καβάλας. Παραμονή της γιορτής, στις 9 το βράδυ, τέσσερα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα συγκρούσθηκαν μεταξύ τους στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου της Εξοχής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δυο γυναίκες, ηλικίας 22 και 36 ετών από Χρυσούπολη και Άργος Ορεστικό. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά άλλη μια γυναίκα 61 ετών και ελαφρά ένας 61χρονος άνδρας. Προανάκριση ενεργείται από το τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΔΡΑΜΑΣ

Η επίσημη ιστοσελίδα falakro.gr κάνει λόγο ότι το χιονοδρομικό κέντρο του θα παραμείνει κλειστό για την περίοδο των εορτών αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το λουκέτο μπήκε λόγο χρεών και παραμένει άγνωστο πότε θα ανοίξει και αν θα ξανά ανοίξει

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Έτσι μας γράφουν στα... αρχεία τους!

Η φωτογραφία αυτή είναι από τα πάνω διαζώματα της Βουλής. Θαυμάστε τι κάνει η κυρία Έλσα Παπαδημητρίου, την ώρα της συζήτησης του προϋπολογισμού.

Όχι ότι δεν το γνωρίζαμε. Απλά το γεγονός ότι μια εκ των εκπροσώπων μας στο κοινοβούλιο, όταν συζητούνται οι

Έτσι μας γράφουν στα... αρχεία τους!

σημαντικότερες αλλαγές της ελληνικής κοινωνίας, ζωγραφίζει, επιβεβαιώνει τη στάση που έχουν αυτοί οι «Θεοί», απέναντι σε όλους εμάς τους κοινούς θνητούς.

Πολλοί θα σπεύσουν να πουν ότι η κα Παπαδημητρίου, εκτός από βουλευτής της ΝΔ είναι και αρχιτέκτονας και αυτό (η ζωγραφιά) είναι μια από τις δουλειές της.

Κι εμείς λέμε απλά, γραφείο δεν έχει να κάνει τις δουλειές της;

Δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι λέγεται για τον προϋπολογισμό;

Τόσο πολύ έχει γραμμένο τον υπόλοιπο κόσμο στα παλιά της τα παπούτσια;

Αλλά, η περίπτωση της κας Παπαδημητρίου δεν είναι η μοναδική.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι περισσότεροι βουλευτές δείχνουν και αυτοί με τον τρόπο τους την αδιαφορία για το τι γίνεται έξω, στον πραγματικό κόσμο. Δείτε τα έδρανα της Βουλής. Είναι άδεια. Σε μία τόσο σοβαρή συζήτηση, παραπάνω από τα μισά έδρανα ήταν άδεια.

Είναι προφανές ότι αυτοί που κυβερνούν και νομοθετούν, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα κι όταν έχουν λυμένα όλα τα προβλήματά τους (με παιδιά να πηγαίνουν σε πανάκριβα κολλέγια, με μισθούς απείραχτους ή και παραπάνω σε περίοδο κρίσης και παροχές απίστευτες), μπορούν όχι μόνο να ζωγραφίζουν, αλλά και να παίζουν ακόμη και μακριά γαϊδούρα στους διαδρόμους της Βουλής.

Ο καθένας από εμάς, ας τυπώσει αυτή τη φωτογραφία για να θυμάται πόσο υπολογίζουν οι 300 όλους εκείνους που και αυτά τα Χριστούγεννα, θα παλέψουν με κόπο για να μην καταλάβουν τα παιδιά τους ότι υπάρχει πρόβλημα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

πηγή

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Σέρζ Ντιέ...ο αρχηγός

PERISTERI3

Ανακοινώθηκαν οι έξι νέοι αντιδήμαρχοι Καβάλας

Περίοδος χάριτος μηδενική σε όλους ......πρέπει να κάνετε την Καβάλα όπως την προτείνατε.

ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ......ΑΝΟΧΗ ΜΗΔΕΝ..!!!

Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του δημάρχου Καβάλας Κωστή Σιμιτσή για τη διαχείριση των βασικών τομέων του Καλλικρατικού δήμου, κατά τη διετία 2011-2012. Χθες, ανακοινώθηκαν τα ονόματα τω έξι αντιδημαρχών, που θα αναλάβουν καθήκοντα από το νέο έτος.

Πρόκειται για τον Χριστόδουλο Μιχαλάκη (στους τομείς Δημοτικής Αστυνομίας, Επικοινωνίας, Παιδείας και Τουρισμού), τον Αναστάσιο Σμυρλόγλου (Προγραμματισμού και Ανάπτυξης), το Θεόδωρο Παπαδόπουλο (Τοπικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Δημοτικών Διαμερισμάτων), το Θεόδωρο Μουριάδη (Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων), τον Αναστάσιο Χατζηαναστασίου (Καθαριότητας και Περιβάλλοντος) και τον Αναστάσιο Κυριατζή (Οικονομικών και Κοινωνικών Υπηρεσιών).

Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Δημητριάδης προτείνεται για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας. Για πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ επαναπροτείνεται η Θεοδώρα Βαβαλέσκου. Για τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας θα προταθεί η κ. Άννα Σπανδώνη.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Πολιτική εξιλέωση

Γιώργος Κύρτσος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Πολιτικό σοκ προκάλεσε η βίαιη επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και η επιδοκιμασία της από πολλούς συμπολίτες μας. Τείνει να επικρατήσει η ισοπεδωτική άποψη ότι όλοι οι πολιτικοί είναι αναποτελεσματικοί και διεφθαρμένοι και πρέπει να πληρώσουν, με διάφορους τρόπους, το λογαριασμό της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που προκάλεσαν με τα λάθη και τις παραλείψεις τους.

Η χαμένη τιμή

Αφού καταδικάσουμε με τον πιο έντονο τρόπο τη βίαιη επίθεση κατά του κ. Χατζηδάκη και προειδοποιήσουμε όσους γοητεύονται από τέτοιου είδους τραμπούκικες ενέργειες ότι παίζουν το παιχνίδι του ευρύτερου συστήματος εξουσίας και των μηχανισμών άμεσης ή έμμεσης καταστολής, καλούμε τους πολιτικούς μας να διεκδικήσουν τη χαμένη τιμή τους.

Τα μέλη των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών όπως και οι βουλευτές που πέρασαν από τη Βουλή έχουν ευθύνη για τη διαμόρφωση των προϋποθέσεων εκδήλωσης της σημερινής κρίσης. Όπως σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, υπήρξαν εκείνοι που τίμησαν την αποστολή και το λειτούργημά τους και οι άλλοι οι οποίοι μεγάλωσαν με τις επιλογές τους την κρίση αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος.

Εδώ που φτάσαμε χρειάζεται μία συλλογική διεκδίκηση από την πλευρά των πολιτικών της χαμένης αξιοπιστίας και της τιμής τους. Διαφορετικά δεν θα περιορίσουν την απόσταση που τους χωρίζει από το λαό και δεν θα μπορέσουν να διαχειριστούν αποτελεσματικά την πολυδιάστατη κρίση.

Δραστική μείωση

Τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές, όπως και οι συνταξιούχοι βουλευτές έχουν υποχρέωση να δεχθούν δραστική μείωση των αποδοχών τους. Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, οι οποίοι, όπως και οι βουλευτές, χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, θα υποστούν μία μείωση στις πραγματικές αποδοχές τους της τάξης του 30%-35% τη διετία 2010-2011.

Για να δώσουν τα κυβερνητικά στελέχη και οι βουλευτές το καλό παράδειγμα στην κοινωνία, πρέπει να μειώσουν τις αποδοχές τους κατά ένα ποσοστό που θα ξεπερνάει το 50%.

Μέχρι σήμερα οι υπουργοί και οι βουλευτές και όσοι κινούνται στους διαδρόμους της εξουσίας αντιμετωπίζουν τον προβληματισμό και την οργή των πολιτών με λογιστικές αλχημείες. Εμφανίζουν κάποιες μειώσεις στις δαπάνες της κυβέρνησης, της Προεδρίας της Δημοκρατίας, της Βουλής και άλλων θεσμών της εξουσίας που είναι συμβολικού χαρακτήρα και δεν πείθουν την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα μέτρα

Η εξιλέωση των πολιτικών μας περνάει υποχρεωτικά και από τη δραστική μείωση της επιβάρυνσης που προκαλούν στον κρατικό προϋπολογισμό και στους φορολογούμενους πολίτες. Θα πρέπει να αξιοποιήσουν δημιουργικές προτάσεις, όπως εκείνη του ΚΚΕ, που προωθεί την κατάργηση του ειδικού ασφαλιστικού, συνταξιοδοτικού καθεστώτος. Με βάση την πρόταση του ΚΚΕ, όσοι εκλέγονται στη Βουλή θα παραμένουν ασφαλισμένοι στο ταμείο του επαγγελματικού τους κλάδου και θα παίρνουν τη σύνταξη που αναλογεί στην επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ο κρατικός προϋπολογισμός απλώς θα καλύπτει τις ασφαλιστικές εισφορές, στον επαγγελματικό κλάδο που ανήκουν, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην κυβέρνηση ή τη Βουλή.

Έφτασε η ώρα να καταργηθεί το ειδικό φορολογικό καθεστώς που ισχύει για τους βουλευτές, να μειωθεί δραστικά ο μισθός τους, να σταματήσει ο φορολογούμενος πολίτης να πληρώνει τα πολυτελή αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν, να μειωθεί τουλάχιστον κατά 50% ο αριθμός των υπαλλήλων της Βουλής και όσων απασχολούνται στα γραφεία των βουλευτών, αυτών που υπηρετούν στη φρουρά της Βουλής και στην ασφάλεια της Προεδρίας της Δημοκρατίας, να καταργηθούν ο 15ος και ο 16ος μισθός των υπαλλήλων της Βουλής κ.λπ.

http://www.citypress.gr/index.html?a...&article=78264

Τρεχάτε Ποδαράκια Μου

Jesualdo Ferreira

Πανιώνιος - Ένωση 73-79

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη στην έδρα του Πανιωνίου για την Ένωση . Οι 6 νίκες βάζουν την ομάδα της Καβάλας σε τροχιά play off και στις 2-1-2011 το κλειστό στην Καλαμίτσα θα είναι κατάμεστο για την ομάδα του Πρίφτη.

Σίμονς με 24 πόντους 10/18 δίποντα ,8 ριμπάουντ - Παλάσιο 17 πόντους , 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ οι ηγέτες αλλά και όσοι έπαιξαν σήμερα έδωσαν μεγάλη χαρά στον πρόεδρο Παπακωνσαντίνου και στους φιλάθλους της Καβάλας.

Τελικό σκορ 73-79





VIDEO ΣΟΚ: Πως κλέβουν οι Αλγερινοί στην Ελλάδα!!!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ορκωμοσίες δημοτικών συμβουλίων Καβάλας και Θάσου

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου «Απόστολος Παύλος», στον περιβάλλοντα χώρο του βαπτιστηρίου της Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του (Καλλικρατικού -συνενωμένου με το δήμο Φιλίππων) δήμου Καβάλας, καθώς και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.

Το Σάββατο (18 Δεκεμβρίου) ενώπιον του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Φιλίππων – Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Καλογερικού στο Λιμένα, η τελετή της ορκωμοσίας των μελών του νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβουλίου καθώς και των νεοεκλεγέντων συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Θάσου.

Βαριές ποινές για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου

Σε ισόβια κάθειρξη και πέντε χρόνια για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κομοτηνής ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη. Ο δεύτερος κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 17 χρόνια κάθειρξη ως άμεσος συνεργός, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος, που προμήθευσε το όπλο της δολοφονίας, καταδικάστηκε σε 17 χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικό.

Με προβλήματα οι μετακινήσεις στην Καβάλα και το νομό λόγω χιονιού

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Ανατολική Μακεδονία προκαλεί η συνεχιζόμενη χιονόπτωση στην ευρύτερη περιοχή. Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες σε όλο του οδικό δίκτυο των νομών Καβάλας και Δράμας, αλλά και σε σημεία εντός των πόλεων.

Με προσοχή, αλλά χωρίς αλυσίδες, μπορεί να γίνεται η πρόσβαση στο νοσοκομείο της Καβάλας, για το οποίο ξεκίνησαν τα δρομολόγια του αστικού ΚΤΕΛ στις 10 το πρωί. Στη διάρκεια της ημέρας, το αστικό ΚΤΕΛ ξεκινά τα δρομολόγιά του ανά περιοχή, ανάλογα με την κατάσταση του δρόμου.

Στις 10 το πρωί ξεκίνησε δρομολόγιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας προς τη Θεσσαλονίκη, πλήρες επιβατών, και, αναλόγως με την κατάσταση του δρόμου, θα γίνει στη 1 το μεσημέρι το επόμενο δρομολόγιο. Τα μόνα δρομολόγια, που έχουν γίνει εντός του νομού Καβάλας, είναι προς Χρυσούπολη και Ελευθερούπολη.

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για Θάσο παρά μόνο από το λιμάνι της Κεραμωτής με το κλειστού τύπου πλοίο. Προβλήματα από τη χιονόπτωση εντοπίζονται και στο βορειοανατολικό κυρίως τμήμα της Θάσου.

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία στους νομούς Καβάλας και Δράμας. Με ανακοίνωσή του, το ΤΕΙ Καβάλας αναστέλλει για σήμερα τη λειτουργία του.

Από το Πειραματικό Γυμνάσιο Καβάλας ανακοινώνεται ότι οι έλεγχοι επιδόσεως των μαθητών θα δοθούν τη Δευτέρα στη 1.30 το μεσημέρι.

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (15/12) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

1. ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ(15/12) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ( ΚΥΡΙΩΣ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ), ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ(16/12) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

2. ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ( ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ), ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΝΟΤΙΑ), ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ( ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

3. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ - ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΕΜΚ



ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΥ


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Μεγάλα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας!!!

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδήλωσης εναντία στην κυβερνητική πολιτική και στη βίαιη αλλαγή των εργασιακών σχέσεων. Χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τις κυβερνητικές ενέργειες, να αλλάξει εν μια νυκτί ο εδώ και χρόνια δομημένος εργασιακός χάρτης, συγκρούστηκαν με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε πεδίο μάχης. Οι διαδηλωτές πετούσαν μολότοφ εναντίον των αστυνομικών και εκείνοι απαντούσαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Ο απίστευτος Χάρρυ Κλήν

* Η μόνη φορά που πάμε μπροστά στην Ελλάδα είναι όταν βάζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά!
* Ανακοινώθηκε ότι οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες θα διακόψουν την οχτάωρη στάση τους για τρίωρη προειδοποιητική εργασία!
* Έτσι και συνεχίσει για κανένα χρόνο ακόμα τη βιόλα της λιτότητας και της άγριας φορολόγησης ο ΓΑΠ, βλέπω να ληστεύουμε τους Αλβανούς.
* Όσο πάει και παχαίνει το φιλαράκι μου ο Πάγκαλος. Tις προάλλες στο λεωφορείο, ευγενικά σηκώθηκε και παραχώρησε τη θέση του σε 4 κυρίες.
* Ένα μυστήριο. Έρχεσαι από το σούπερ μάρκετ με δυο τσάντες και το βράδυ έχεις τρεις σακούλες σκουπίδια!
* Από εγκληματικότητα, αφήστε το καλύτερα. Παλιά φωνάζαμε, «αστυνομία Βοήθεια», τώρα φωνάζουμε, «βοήθεια η αστυνομία!»
* Τι γίνεται, ρε παιδιά, μ’ αυτά τα χημικά και τα φυτοφάρμακα; Χθες έπλυνα μια ντομάτα και ξέβαψε!
* Η διαφορά μεταξύ ελληνικής οικονομίας και Τιτανικού: Στον Τιτανικό είχε και ορχήστρα.
* Παπανδρέου: Θέλει να χτίσει τη νέα Ελλάδα, γι αυτό κατεδαφίζει την παλιά!!!
* Ελλάδα, η χώρα των δυο ταχυτήτων. Νεκρά και όπισθεν!
* Είμαι ευτυχής που ζω σε μια δημοκρατική χώρα, όπου μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερα οτιδήποτε θελήσει το ΔΝΤ

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για στήριξη Παιδόπολης

Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο (18 και 19 Δεκεμβρίου) στην Καβάλα, οι εθελοντές φίλοι της Παιδόπολης, με τη στήριξη του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Φιλίππων. Τα έσοδα από την πώληση των ειδών θα διατεθούν στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Το bazaar, στην είσοδο του εμπορικού κέντρου Καβάλας, θα συμβαδίζει με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Καβάλα-ΑΕΚ 89-86

Ακόμα μια νίκη για τη ομάδα μας στη Καλαμίτσα που επικράτησε της ΑΕΚ με 89-86. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ αλλά με υπομονή και τον κόσμο να είναι θερμός ανέτρεψε την διαφορά και πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ΟΛΟΙ Η ΟΜΑΔΑ....για να μην αδικήσουμε κανέναν.

Αρνητικός πρωταγωνιστής οι φίλαθλοι της ΑΕΚ...και . όμως οι περισσότεροι ήταν από τη ΚΑΒΑΛΑ..ν α χαιρόμαστε τους πολύχρωμους.....φιλάθλους της πόλης.


α δεκάλεπτα: 19-25, 38-45, 64-63, 89-86

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

2010: τι έψαξαν οι χρήστες στο Google;


Το ετήσιο Zeitgeist για το 2010 ανακοίνωσε η Googleδίνοντας την εικόνα των θεμάτων που απασχόλησαν τους χρήστες για το 2010, καθώς και των τελευταίων τάσεων σε ό,τι αφορά τις διαδικτυακές αναζητήσεις τους.

Όσον αφορά την Ελλάδα, μάλλον αναμενόμενα είναι τα αποτελέσματα, αν συνυπολογιστεί ότι η τηλεόραση (του γνωστού επιπέδου) είναι το κυρίαρχο μέσο ψυχαγωγίας των Ελλήνων. Από πρωταγωνίστριες σε reality (next top model, X-Factor), έως το τραγούδι των τίτλων του σήριαλ Patty, εμφανίζονται στις πρώτες δεκάδες σε διάφορες κατηγορίες. Τυχαίο; Δε νομίζω…
Αλλά ας δούμε τα σημαντικότερα αποτελέσματα ανά κατηγορία στην Ελλάδα:
Οι πιο δημοφιλείς όροι αναζήτησης:
1. facebook
2. youtube
3. troktiko
4. hotmail
5. yahoo
6. gmail
7. in.gr
8. google
9. meteo.gr
10. sport24
Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις:
1. Newsit.gr
2. Δημοτικές εκλογές
3. Eurovision 2010
4. Inception
5. Ant1 web tv
6. Patito feo
7. Πανελλήνιες
8. Ivi Adamou
9. Πάσχα 2011
10. Ikea katalogos
Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες αναζητήσεις στο online εμπόριο:
1. Ikea Katalogos
2. Get it now
3. Whatsup
4. Kotsovolos.gr
5. Carrefour προσφορές
6. Ricardo.gr
7. Alfavita.gr
8. Skroutz.gr
9. plaisio.gr
10. bershka collection 2010
Οι ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις για ανθρώπους:
1. justin bieber
2. dimitra alexandraki
3. alexander mcqueen
4. jean michel jarre
5. selena gomez
6. cheryl cole
7. messi
8. kim kardashian
9. bon jovi
10. shakira
Όσον αφορά το παγκόσμιο κοινό της Google τώρα:
Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες αναζητήσεις:
1. chatroulette
2. ipad
3. justin bieber
4. nicki minaj
5. friv
6. myxer
7. katy perry
8. twitter
9. gamezer
10. facebook
Αναζητήσεις σε ειδήσεις:
1. haiti
2. besiktas
3. chile
4. earthquake
5. lady gaga
6. iphone 4
7. jörg kachelmann
8. menowin fröhlich
9. mobile technology
10. oil spill

Τέλος, στην κατηγορία των καταναλωτικών ηλεκτρονικών οι πιο δημοφιλείς συσκευές ήταν οι iPhone 4, Nokia 5530, HTC EVO 4G και Nokia N900.

Τον πλήρη κατάλογο της Google για τις αναζητήσεις του 2010 μπορείτε να δείτε εδώ.

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...