Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ: Εγκαίνια Σιμιτσή και ομιλία Γρανά στην Καβάλα


Τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 8.30 το βράδυ, η δημοτική παράταξη Καβάλας «Ανοιχτή πόλη» του υποψηφίου δημάρχου Κωστή Σιμιτσή.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς θα πραγματοποιήσει ανοιχτή προεκλογική ομιλία στην Καβάλα 7:30 μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «Κοινωνική Συμμαχία» (Ερυθρού Σταυρού 1). Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Άρης Γιαννακίδης.

Παράσταση Θεάτρου Σκιών στην Καβάλα


Παράσταση Θεάτρου Σκιών διοργανώνει την Κυριακή (31 Οκτωβρίου), στην Καβάλα, ο Σύλλογος Μικρασιατών του Νομού, «Μνήμης Μικράς Ασίας». Πρόκειται για το έργο «Ο Καραγκιόζης Γραμματικός» που θα παρουσιάσει η ερασιτεχνική ομάδα «Σκιών Καμώματα». Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του «Πυθαγόρα», στις 6 το απόγευμα, με είσοδο ελεύθερη για ενήλικες και παιδιά. Επιπλέον, η διοίκηση του Συλλόγου ενημερώνει πως θα οργανώσει μαθήματα κατασκευής φιγούρων του θεάτρου σκιών για μικρούς και μεγάλους.

Κατασχέθηκαν πάνω από δύο κιλά ακατέργαστης κάνναβης στην Καβάλα

Τρία άτομα συνέλαβαν, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας, για πώληση-εμπορία 2.033 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 34 και 25 ετών και έναν 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ......και σχόλια !!!

Πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των γυμναστηρίων στην Καβάλα...από τον Δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή.

Δημοτικό Στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»

Ναι μεν έχουν γίνει αυτά που αναφέρει στην παρουσίαση αλλά δεν έχει κάνει καμιά παρέμβαση για το ταρτάν όπου είναι κατεστραμμένο και δεν μπορούν να αθληθούν οι δρομείς και όσοι αγαπούν το στίβο και ΄χι το ποδόσφαιρο. Μελέτη για να αποκτήσει και το γήπεδο 8 διαδρομές ΄ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει διεθνή μίτινγκ στίβου δεν είδα σε κανένα πρόγραμμα υποψήφιου ..και αυτό είναι ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ .
Για σκεπαστή κερκίδα ας μην μιλήσω , ηλεκτρονικό πίνακα ας μην μιλήσω,μεγαφωνική εγκατάσταση ας μη μιλήσω....ούτε μια απλή αναφορά.!!!

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου»

Πολλά και εδώ τα προβλήματα ..πρώτα να γνωρίζουμε με ποιανού χρήματα έγιναν οι παρεμβάσεις στο γήπεδο !!!
Ηλεκτρονικός πίνακας για γέλια .....ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ..που ζούμε και δεν το έχουμε δει!!!!

«Βερούλειο» Δημοτικό Στάδιο

Ας είναι καλά τα παιδιά που δουλεύουν στο γήπεδο και κάνουν ότι μπορούν.
Μετά την κατεδάφιση της μεγάλης κερκίδας ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου παραμένει αναξιοποίητος ..μπορούσε εύκολα και με λίγα ευρώ να γίνουν πολλά και να ανακουφιστούν οι ομάδες και πολλά πιτσιρίκια που αγωνίζονται στα τσικό....γήπεδα 5Χ5 θα ήταν πολύ απλή λύση για αυτά τα παιδιά ..ΛΕΩ......ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Δημοτικό Ανοικτό Κολυμβητήριο

ΟΡΑΜΑ ΜΗΔΕΝ από όλους για το κολυμβητήριο ...αργοπεθαίνει και μαζί παρακμάζει όλη η περιοχή.......ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ???

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...