Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

«Ανοιχτός σε κάθε πρόταση»


Θετικός στο να μετακομίσει στην Ελλάδα είναι ο Πορτίγιο εφόσον καλυφθεί οικονομικά βάσει των όσων δήλωσε ο μάνατζερ του Ισπανού φορ στην «Εξέδρα». Ο Ερμίνιο Μενέντεθ παραδέχτηκε ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, ωστόσο για λόγους τακτικής δεν θέλησε να αναφερθεί στις επαφές με την Καβάλα.

«Πράγματι βρισκόμαστε σε αναζήτηση ομάδας, από τη στιγμή που ο Πορτίγιο δεν υπολογίζεται από την Οσασούνα. Είμαστε ανοιχτοί και εξετάζουμε όλες τις προτάσεις», τόνισε ο Ισπανός μάνατζερ, πετώντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στην Καβάλα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του παίκτη και να συμφωνήσουν. Να σημειωθεί πως ο Πορτίγιο έχει ετήσιες απολαβές ύψους 600.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του με την Οσασούνα λήγει το καλοκαίρι του 2011. Οι Βάσκοι δεν πρόκειται να φέρουν καμία αντίρρηση για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, φτάνει να μην πρόκειται για κάποιον ανταγωνιστικό σύλλογο.

Ο Καμάτσο άλλωστε έχει ενημερώσει την διοίκηση πως δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή και οι Αργοναύτες θα έχουν ως «σύμμαχο» την Οσασούνα στην προσπάθειά τους να δελεάσουν τον 27χρονο επιθετικό. Οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται και πρόθεση των Κυανόλευκων είναι να τελειώσουν με το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...