Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Πορτίγιο!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα", ο πρόεδρος των "Αργοναυτών" Σταύρος Ψωμιάδης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο Ισπανό στράικερ της Οσασούνα -γνωστό από την παρουσία του για αρκετά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης- Χαβιέ Πορτίγιο, προσπαθώντας να επωφεληθεί από το γεγονός ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του τεχνικού της ομάδα της Παμπλόνα, Χουάν Αντόνιο Καμάτσο.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως οι επαφές γίνονται μέσω του εκπροσώπου του Εμίλιο Μενέντες, με την μακεδονική ομάδα να προσφέρει το ποσό των 250.000 ευρώ για να αποκτήσει τον "Πορτιγκόλ" δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, ενώ σε περίπτωση που υπάρχει στη συνέχεια συμφωνία με την Οσασούνα για παραμονή του και τη σεζόν 2010-11, τότε ο Ισπανός άσος θα εισπράξει άλλα 500.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Πορτίγιο έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Φιορεντίνα (δανεικός), Μπριζ (δανεικός) και Ταραγόνα, ενώ κάτοικος Παμπλόνας είναι από το καλοκαίρι του 2007 έχοντας πετύχει πάντως μόλις 3 γκολ σε 39 συμμετοχές με την φανέλα της Οσασούνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...