Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Μια νέα πρόκληση -πρόταση ..για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Τσακαλέρου Μαρίζα

Θα κάνω μια προεκλογική εκστρατεία και λιτή, νεανική και άμεση. Ο μόνος τρόπος για να κινηθώ χωρίς σπόνσορες και δεσμεύσεις, είναι αξιοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου. Όσοι από εσάς ψηφίζετε στην Καβάλα ή γνωρίζετε κάποιους που ψηφίζουν στην Καβάλα μπορείτε να δείτε το σύντομο βιογραφικό μου σημείωμα και να αποφασίσετε αναλόγως.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κόρη της Ειρήνης Κλαπάφτη και παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, απέδειξα στην πράξη και στην κοινωνία ότι όταν υπάρχει θέληση και αγώνας όλα είναι δυνατά. Θεωρώ ότι το προσωπικό μου παράδειγμα θα μπορούσε να εμπνεύσει όλους όσους παλεύουν για μια δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία στη ζωή.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Δ.Π.Θ. με εξειδίκευση και δημοσιεύσεις στην Οργάνωση & Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων και τις Επιχειρηματικές Συστάδες του Τουριστικού Τομέα. Έγινα δεκτή και παρακολούθησα ακόμη τα Summer Schools του Πολυτεχνείου του Ελσίνκι στην Φινλανδία (Μηχανική Διαχείρισης Υπηρεσιών) και του Πολυτεχνείου του Ντέλφτ στην Ολλανδία (Αειφόρος Ανάπτυξη).

Παράλληλα με τις σπουδές μου, και έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα παιδείας, νεολαίας, γυναικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δραστηριοποιήθηκα στους αντίστοιχους τομείς. Είμαι μέλος του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων (Επιτροπή Παιδείας), συμμετείχα στο πάνελ σπουδαστικών θεμάτων του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ανώτατης Εκπαίδευσης (EAIR) στην Κοπεγχάγη και εκπαιδεύτηκα ως Διαμεσολαβητής Δομημένου Διαλόγου (SDDP) του Ινστιτούτου Νευροεπιστημών και Τεχνολογίας της Κύπρου στην Λευκωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...