Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON



17.500 είναι οι τυχεροί θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον που θα παρακολουθήσουν αύριο την επιμνημόσυνη τελετή στο Στάδιο Staples Centre, ενώ η αστυνομία του Λος Άντζελες κάνει συνεχείς εκκλήσεις να μη πλησιάσουν οι χιλιάδες που δεν κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο τον χώρο. Επίσης δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει καμμιά ανοχή και θα φυλαχθούν τα "σύνορα" από τους επίδοξους εισβολείς με κάθε τρόπο. Μάλιστα θα δημιουργηθεί μια ευρύτερη ζώνη ασφαλείας που θα φυλάσσεται αυστηρότατα από όπου δεν θα περνάει κανένας που δεν διαθέτει το "μαγικό" χαρτάκι.



750.000.000 τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν την τελετή, η οποία θα περιλαμβάνει πολλά στοιχεία υπερπαραγωγής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η οικογένειά του επιβεβαίωσε ότι στην εξώδιο ακολουθία θα τραγουδήσουν(!) πολλοί αστέρες του αμερικανικού πενταγράμμου.

Στην κηδεία-μιούζικαλ έχει προσκληθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο Πολ Μακάρτνεϊ, η Νταϊάνα Ρος και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Ο Κουίνσι Τζόουνς δήλωσε ότι δεν θα παρευρεθεί επειδή δεν αντέχει τη συγκίνηση. Το φέρετρό του είναι επίχρυσο (14 καρατίων) και κοστίζει περίπου 17.500 ευρώ. Παρόμοιο φέρετρο είχε χρησιμοποιηθεί για την ταφή του Τζέιμς Μπράουν. Ο θρήνος μετά μουσικής έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, για τις 8 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...