Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωσε Μεντί η Καβάλα



Ο Φρεντερίκ Μεντί Παίκτης της Καβάλας είναι από την Δευτέρα ο Σενεγαλέζος Φρεντερίκ Μεντί. Ο διεθνής με την χώρα του αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από την γαλλική Μπαστιά και αμέσως συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: "Η PUMA ΠΑΕ Ν. Καβάλα ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρεντερίκ Μεντί, για τα επόμενα 3 χρόνια. Πρόκειται για τον Σενεγαλέζο αριστερό μέσο επιθετικό ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την PUMA ΠΑΕ Καβάλα για τα επόμενα τρία χρόνια. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της PUMA ΠΑΕ Ν. Καβάλα είναι γεννημένος στις 6 Νοεμβρίου 1981 έχει ύψος 1,66, ζυγίζει 62 κιλά και έχει να επιδείξει στο πολύ πλούσιο βιογραφικό του 35 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Στο περσινό πρωτάθλημα που αγωνίστηκε με την φανέλα της Μπαστιά είχε 29 συμμετοχές εκ των οποίων οι 25 ως βασικός ενώ πέτυχε και δύο τέρματα. Ο Φρεντερίκ Μεντί αναμένεται να μεταβεί στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου προκειμένου να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας".

Στο μεταξύ η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στο Καρπενήσι. Μάλιστα ο Γιάννης Παπακώστας έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και μέχρι τώρα έχει ρίξει το βάρος στην τακτική και την φυσική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...