Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Βιασμός 12χρονης στη Λήμνο

Βιασμός 12χρονης στη Λήμνο



14 Ιουλίου 2009, 14:46 ZOYGKLA


Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία της Παναγιάς στη Λήμνο, μετά τη σεξουαλική επίθεση νεαρού Αλβανού σε 12χρονη έφηβη του χωριού. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η νεαρή, ο 21χρονος την ακολούθησε μόλις βγήκε από το σπίτι της. Καθώς επέστρεφε, την πλησίασε και αφού την έπιασε από τα χέρια και της έκλεισε το στόμα, την οδήγησε σε ανεγειρόμενη οικοδομή που βρισκόταν σε σχετικά απόμερο σημείο (300 περίπου μέτρα μακριά από το σπίτι της).

Η 12χρονη προσπάθησε να αντιδράσει και να φωνάξει, αλλά αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση. Εκεί τη θώπευσε διά της βίας και σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε «την έγδυσε και την εξανάγκασε σε συνουσία μαζί του». Μετά από ό,τι έγινε η 12χρονη επέστρεψε σπίτι της και διηγήθηκε στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί. Αμέσως, οι δυο τους πήγαν στην Αστυνομία και υπέβαλαν μήνυση κατά του 21χρονου Αλβανού. Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε και τον συνέλαβε την ίδια μέρα. Ο B.G. παραδέχτηκε την πράξη του μιλώντας στους αστυνομικούς, υποστήριξε ωστόσο ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 12χρονης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 21χρονος είχε «βάλει στο μάτι» τη 12χρονη από πριν και μάλιστα είχε μιλήσει μαζί της. Από την εξέταση των στοιχείων του 21χρονου, ο οποίος έφτασε στη Λήμνο πριν από ένα χρόνο περίπου, διέμενε στη Μύρινα με τον πατέρα του και τη μητέρα του και απασχολούνταν ως εργάτης, αποδείχτηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας παραμονής στη χώρα. Η σύλληψή του έγινε στα πλαίσια του αυτοφώρου και έχει οδηγηθεί ήδη στον εισαγγελέα Μυτιλήνης με τις κατηγορίες του βιασμού ανήλικης και του νόμου περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...