Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Chrome: Νέα δοκιμαστική έκδοση

H νέα δοκιμαστική έκδοση του Chrome browser κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από την Google και σύμφωνα με τους υπεύθυνους o browser θα είναι πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με πριν. Πιο συγκεκριμένα θα είναι 25% ταχύτερος στο V8 benchmark και 35% στο Sunspider benchmark από την βασική έκδοση που κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες.

Οι χρήστες της beta έκδοσης θα ειδοποιούνται πιο νωρίς από τους υπόλοιπους για ανανεώσεις, όπως bug fixes, αλλά και θα ενημερώνονται για τα νέα χαρακτηριστικά του browser. Παράλληλα οι ανανεώσεις θα εφαρμόζονται άμεσα στον browser των χρηστών, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση κριτική από αυτούς.

Παράλληλα σε έναν διαγωνισμό που έγινε προ ολίγων ημερών, στο οποίο διάφοροι χάκερ προσπαθούσαν να εισβάλλουν σε όλους τους γνωστούς browser, ο Chrome ήταν ο τελευταίος που «έπεσε», σε αντίθεση με τους Firefox, Safari, and Internet Explorer οι οποίοι παραβιάστηκαν αρκετά εύκολα.

Πηγή i-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...