Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Καβάλα-Κολοσσός Ρόδου: 66-58

Με 11 πόντους και πολύ καλή γενικά παρουσία από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, η Καβάλα νίκησε τον Κολοσσό με 66-58, αλλά η ομάδα της Ρόδου κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της, καθώς έχασε η ΑΕΚ και ο Κολοσσός τερμάτισε στην 8η θέση.
Όσο για την Καβάλα, απόλυτη ικανοποίηση, αφού στην πρώτη χρονιά της στην Α1 κατάφερε να τερματίσει στη 10η θέση.
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 36-23, 42-39, 66-58

Καβάλα: Βουκαντίνοφ 13(1), Ντάνιελς 11(1), Αμαγκού 3, Κέκελης, Τσιάκος, Πενταζίδης 2, Γκαγκαλούδης 11 (1), Αγγελακόπουλος 6(2), Καβαλιάουσκας 9, Κούβελας, Μάρτιν 7(1), Γκούστας 4.

Κολοσσός Ρόδου: Χάρις 25(2), Παντελιάδης, Δανάς, Βασίλιεβιτς 3(1), Τζόγκο 7(2), Λεριάς, Ασημακόπουλος 10(2), Σταυρόπουλος, Χαρίσης 2, Τσάμης 10(1), Τσέρανιτς 1.

"Ζούμε ιστορικές στιγμές, επειδή για πρώτη φορά περάσαμε στα playoffs. Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Δείξαμε σταθερότητα και πετύχαμε σημαντικές νίκες ακόμη και όταν υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας για τη βοήθειά τους" δήλωσε ο Σφαιρόπουλος μετά το ματς και συμπλήρωσε: "Συγχαρητήρια στην προσπάθεια της Καβάλας. Άξιζε την παραμονή και ίσως θα μπορούσε να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο. Ο Κολοσσός και η Καβάλα αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για το μπάσκετ".

Από την πλευρά του ο Κώστας Πιλαφίδης είπε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσό, γιατί από την αρχή της σεζόν ήταν σωστή ομάδα σε όλα τα επίπεδα και άξιζε αυτό που πέτυχε. Εμείς θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ από την αρχή της χρονιάς. Η ομάδα στήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να πετύχουμε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας. Στην Καβάλα είδα πρώτη φορά είδα τόσο καλό κοινό, που γεμίζει το γήπεδο σε κάθε αγώνα. Θέλαμε να δώσουμε σήμερα μια τελευταία χαρά στον κόσμο μας και να κλείσουμε μια καλή σε γενικές γραμμές χρονιά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...