Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Γεωτρύπανο στο κόλπο της Καβάλας


Μετά από ταξίδι 4.700 ναυτικών μιλίων φτάνει στο κόλπο της Καβάλας το εντυπωσιακό γεωτρύπανο Energy Exeter.Την επόμενη εβδομάδα θα πιάσει δουλειά.
Το γεωτρύπανο είναι το μεγαλύτερο που έχει χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα από την δεκαετία του 1980.Έχει ύψος 112 μέτρα και μπορεί να λειτουργεί όλο το χρόνο σε οποιαδήποτε καιρικά φαινόμενα πραγματοποιώντας γεωτρήσεις σε βάθος91.4 μετρα.
Η Kavala Oil το μίσθωσε για 120 ημέρες για να ξεκινήσει αμέσως γεωτρήσεις στο κόλπο της Καβάλας στα δύο κοιτάσματα όπου έχει την εκμετάλλευση με απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Πρώτη γεώτρηση σε παλιό κοίτασμα με πιθανό κέρδος 5 εκατομμύρια βαρέλια.
Δεύτερη γεώτρηση στο νέο κοίτασμα Ε με εκτιμώμενο κέρδος 18 εκατομμύρια βαρέλια.
Η Kavala Oil εκτιμά ότι θα ολοκληρωθούν οι γεωτρήσεις σε 6 μήνες με σκοπό τον τριπλασιασμό της σημερινής παραγωγής από 1300 σε 4000 βαρέλια την ημέρα.

Όλες αυτές οι κινήσεις της εταιρίας μας δείχνουν ότι ο κόλπος της Καβάλας είναι πλούσιος σε κοιτάσματα αρκεί να τα εκμεταλλευτούν σωστά με σκοπό την βιωσιμότητα της Kavala Oil.

Το γεωτρύπανο το μεταφέρει το γνωστό πλοίο FJORD και όποιος το δεί είναι εντυπωσιακό εν πλω θέαμα.
Έχει ενδιαφέρον η πορεία και ο αγώνας που δίνει το πλοίο να ανέβει το Αιγαίο μέρα απαγορευτικού. Μιλάμε ότι με τέτοιου είδους πλοίο και με τέτοιο φορτίο θα τρέμει το φυλλοκάρδι τους. Τόσες ώρες πέρασαν που "έμπαινε" στο Κάβο Ντόρο και ακόμα να φτάσει τη Σκύρο...με ταχύτητα 2-5 μίλια.

Όσοι διαθέτετε κιάλια μπορείτε να το θαυμάσετε στην περιοχή όπου είναι οι πλατφόρμες...

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Διορθώνουμε εμείς τα οδικά σημεία της Καβάλας ..


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Ακριβώς από κάτω λέει Προβολή μεγαλύτερου χάρτηπατάμε και μας ανοίγει νέα σελίδα με περισσότερες επιλογές πατάμε επεξεργασία ,εμφανίζετε στο χάρτη επάνω αριστερά 4 εικονίδια διαλέγουμε αυτό δίπλα στο χέρι και τσεκάρουμε ποιο σημείο στη Καβάλα είναι επικίνδυνο και σχολιάζουμε το αποθηκεύουμε και συνεχίζουμε.

Μπορεί να τα δούνε οι υπεύθυνοι και να φτιάξουν όλες τις κακοτεχνίες στους δρόμους της πόλης μας...

Βοηθάμε όλοι με σημεία και σχόλια για να κάνουμε ποιο όμορφη την Καβάλα.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ..ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ...ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..!!!!!

Αν είναι δυνατόν τα Αμερικανάκια μη γνωρίζοντας Ιστορία κάνουν δημοσκόπηση για την Ελληνικότητα η μη της Μακεδονίας μας.!!!!!!


Ορίστε η διεύθυνση:
http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Μπείτε και ψηφίστε όλοι να μην αφήσουμε σε κάθε αμφισβητία να δημιουργήσει κατάσταση για το έγκλημα διαρκείας των Ελληνικών πολιτικών ..που κρατάει εδώ και 50 χρόνια.

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Μια φώτο χίλιες σκέψεις....

Η παιδική αθωότητα σε όλο της το μεγαλείο....τα παιδιά ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός και κάνουν ότι μπορούν ......Είναι σε θέση άμυνας ο μικρός ή στην επίθεση????

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Μήπως βρισκόμαστε στον Μεσαίωνα..!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!

ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ!!!



Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί


Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.























Καμία θρησκεία δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα..

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τους... "απόγονους των αρχαίων Μακεδόνων" στα Σκόπια!!!

Να 'ναι καλά οι άνθρωποι που μας προσφέρουν απλόχερα το γέλιο!!!
Είναι φορές που μπροστά στην εικόνα, τα λόγια χάνουν την σημασία τους.
Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, απολαύστε το θέαμα που πρόσφεραν οι "Μακεδόνες πολεμιστές" των Σκοπίων.

ΑΞΙΟΙ, ΑΞΙΟΙ!!!
(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: "ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ")

Οι "Μακεδόνες" υποδέχονται στο αεροδρόμιο τον "απόγονό" τους, πρίγκιπα της φυλής Χούσνα του Πακιστάν
.
Οι "Μακεδόνες πολεμιστές" παρουσιάζονται στον "βασιλιά" Γκρούεφσκι (απορία: γιατί πατάει σε εφημερίδα;) Πληροφοριακά, οι περικεφαλαίες είναι φτιαγμένες από γυψόστοκο για να προστατεύουν το "πολύτιμο" περιεχόμενο αυτών των κρανίων ενώ είναι βαμμένα με κίτρινη λαδομπογιά πολυτελείας λόγω έλλειψης... σε αποθέματα χρυσού
Οι "Μακεδόνες" άγρυπνοι φρουροί του παρελθόντος των
Οι "Μακεδόνες" ετοιμάζονται για παρέλαση, σε αντιπερισπασμό της παρέλασης των ΛΟΚ στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου, το 2008. Απ' αυτή την "εκδήλωση" επιτέλους μαθαίνουμε ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες πολεμούσαν φορώντας... κάλτσες, αθλητικά παπούτσια και σαγιονάρες!

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Θα είναι έγκλημα....

Εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει η πληροφορία, ότι στο Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας και στο χώρο που υπάρχουν τα 4 υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ θα αντικατασταθούν με γήπεδο 5Χ5......δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια αλλά αν είναι θα πρέπει να γνωρίζουμε και τον εμπνευστή αυτής της ιδέας να δώξει απο αυτόν το χώρο τόσα αθλούμενα παιδια......

Απέκτησε Τσιάκο

Στην απόκτηση του Γιώργου Τσιάκου προχώρησε η Καβάλα με τον Έλληνα φόργουορντ να αναμένεται αύριο στην πόλη της Μακεδονίας.

Ο Τσιάκος που μετά από ένα απρόσμενο προσωπικό πρόβλημα έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα με την διοίκηση της λετονικής Βέντσπιλς να έδειξε κατανόηση χωρίς να του προβάλει κάποιο εμπόδιο,

Με το που έγινε γνωστό το ενδεχόμενο της επιστροφής του και δεδομένου ότι ο τεχνικός της Καβάλας, Κώστας Πιλαφίδης, αναζητούσε έναν παίκτη για να ενισχύσει την ρακέτα του άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του όπως και έγινε.

Σε περίπτωση που ο Τσιάκος ξεκινήσει αύριο το πρωί το ταξίδι του από την Ρίγα και φθάσει εγκαίρως στην Καβάλα θα υπογράψει το συμβόλαιό του και ακολούθως δεν αποκλείεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Την ίδια ώρα στα αγωνιστικά των «κυανόλευκων» ο Ουίλιαμς Ντάνιελς δίνει κανονικά το παρών στις προπονήσεις με τον Πιλαφίδη όπως όλα δείχνουν να αναμένεται να του δώσει παράταση παραμονής.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Καβάλας με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο όπου ήταν κακός και με την εμφάνισή του έκανε έξω φρενών τον Έλληνα τεχνικό έχει συμβάλλει με την σειρά του στην φετινή πορεία της ομάδας.

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Σύλληψη ατόμου για παράνομη πώληση δορυφορικών δεκτών

Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία συνελήφθη ημεδαπός 31 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία για δυο ημεδαπούς, 58 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση των διατάξεων άρθρων νόμου περί «παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών». Οπως λέει η ανακοίνωση: την 05-02-2009 υπεβλήθη στην Υπηρεσία μας μήνυση απο εταιρία παροχής υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης κατά τριών ατόμων, οι οποίοι διέθεταν προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο δορυφορικούς δέκτες, προγραμματισμένους με παράνομο λογισμικό έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες και σε μπουκέτο τηλεοπτικών καναλιών μέσω Internet, άνευ καταβολής οποιασδήποτε μηνιαίας χρηματικής συνδρομής.

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...