Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Αλλάζει ξένο η Καβάλα

Τον παίκτη που θα προσφέρει περισσότερα, από όσα έχει προσφέρει ως τώρα ο Μπίλι Τόμας αναζητά ο τεχνικός της Καβάλας Κώστας Πιλαφίδης. Ο Έλληνας προπονητής δεν είναι ικανοποιημένος από την ως τώρα παρουσία του Αμερικάνου και ήδη έχει ρίξει δίχτυα στην Αμερικάνικη αγορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός υποψήφιος είναι παίκτης που προέρχεται από το κολεγιακό πρωτάθλημα και είναι έκπληξη που το περασμένο καλοκαίρι δεν βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Πιλαφίδης εξάλλου και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι στις επιλογές παικτών από τις ΗΠΑ έχει το άγγιγμα του «Μίδα».

ΟΤΕ: Mείωση χρεώσεων για κλήσεις προς κινητά

Νέες χαμηλότερες τιμές για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone, και Wind ανακοινώνει ο ΟΤΕ, με ισχύ από 1/1/09.

Οι πελάτες του ΟΤΕ επωφελούνται σημαντικά από τις παραπάνω τιμολογιακές μεταβολές, για κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς κινητά Cosmote, Vodafone και Wind, έχοντας μείωση τιμών μέχρι και 18,6%.

Πλέον, οι κλήσεις από σταθερό ΟΤΕ προς όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν ενιαία χρέωση 0,1324 € ανά λεπτό επικοινωνίας με χρέωση ανά δευτερόλεπτο (0,002207 €/sec.)*.

Πηγή: euro2day.gr

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Πτώχευση στην TELEDOME....

Αίτηση Πτωχεύσεως ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατέθεσε η εταιρεία TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. στις 15.12.2008, την οποία έθεσε υπόψη της ΕΕΤΤ στις 23.12.2008.

Σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΕΤΤ, καλεί τους συνδρομητές και πελάτες της TELEDOME A.E.B.E. να επιλέξουν εγκαίρως νέο Πάροχο, προκειμένου να διασφαλισθεί η αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών.

Οπως αναφέρεται, σττο πλαίσιο αυτό, δίδονται στους συνδρομητές/ πελάτες της εταιρείας TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. οι παρακάτω δυνατότητες:

1. Οι συνδρομητές, οι οποίοι κάνουν χρήση του δικτύου της εταιρείας TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. μέσω Προεπιλογής Φορέα, μπορούν να υποβάλουν άμεσα αίτηση Αλλαγής Παρόχου σε Πάροχο της επιλογής τους ή αίτηση Κατάργησης στην εταιρεία ΟΤΕ Α.Ε. Σε κάθε περίπτωση και μέχρι την ολοκλήρωση διεκπεραίωσης των ανωτέρω αιτημάτων, μπορούν να κάνουν χρήση του ειδικού προθέματος επιλογής «1777» και να δρομολογούν τις κλήσεις τους μέσω του δικτύου της ΟΤΕ Α.Ε.

2. Οι συνδρομητές, οι οποίοι κάνουν χρήση του δικτύου της εταιρείας TELEDOME Α.Ε.Β.Ε. μέσω Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο (LLU) ή Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης μπορούν να απευθυνθούν άμεσα σε νέο Πάροχο της επιλογής τους, για τη λήψη τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών από αυτόν.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Δύσκολη νίκη.....στη Κατερίνη..



Δύσκολη νίκη για τον ΑΟΚ στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό. Με πρωταγωνιστή τον Κατεργιαννάκη ο ΑΟΚ πήρε 3 πολύτιμους βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν γνώριζε που βρισκόταν και τι έπρεπε να κάνει...!!!!!  ο ρόμβος......δεν απέδωσε και η ομάδα μας ευτύχησε να φάει μόνο ένα γκολ!!! αφού οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν να σκοράρουν ....
Ο Φάνης Κατεργιαννάκης έδωσε το σύνθημα αποκρούοντας πέναλτι που έκανε με χαζό τρόπο ο Θεοδωρέλης. Από εκείνο το σημείο πήρε μπροστά η ομάδα  και ο Σουλτανίδης ισοφάρισε με τρελούς πανηγυρισμούς από τους 200 φιλάθλους του ΑΟΚ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΑΟΚ με 2 γκολ σφράγισε την νίκη για τα δύσκολα παιγνίδια που έρχονται...

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Αυτοκόλλητο για κινητά «εξουδετερώνει την επικίνδυνη ακτινοβολία»

Βελγική εταιρεία φαρμακευτικών προϊόντων λανσάρει μια μικρή συσκευή που κολλάει πάνω στο κινητό τηλέφωνο και υποτίθεται ότι «εξουδετερώνει» τη βλαβερή ακτινοβολία.

Η συσκευή «E-Waves Phone Chip», ενσωματωμένη σε ένα χροντρό πράσινο αυτοκόλλητο, παρουσιάστηκε την Τρίτη στις Βρυξέλλες, με μια ηθοποιό να αναλαμβάνει την επίδειξη. Από την επόμενη ημέρα θα είναι διαθέσιμη στα βελγικά φαρμακεία, στην τιμή των 38,95 ευρών, με την προοπτική να διατεθεί και σε άλλες χώρες εντός του 2009.

Το αυτοκόλλητο παράγει η εταιρεία Omega Pharma, η οποία ειδικεύεται σε φαρμακευτικά προϊόντα που πωλούνται χωρίς συνταγή, από τεστ εγκυμοσύνης μέχρι αντηλιακές λοσιόν.

Η ανακοίνωση της Omega δεν διευκρινίζει πώς είναι δυνατό να εξουδετερώνεται η ακτινοβολία του κινητού χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα σύνδεσης με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Το τσιπ βασίζεται σε «τεχνολογία παρεμβολής» και εκπέμπει ένα «κβαντικό φυσικό κύμα πληροφορίας», περιορίζεται να διευκρινίσει η ανακοίνωση.

Οι εργαστηριακές δοκιμές έδειξαν πάντως ότι η συσκευή ακυρώνει μέρος της ακτινοβολίας των κινητών. Οι δοκιμές σε εθελοντές, αναφέρει το Reuters, έδειξαν ακόμα ότι το τσιπ περιορίζει τη θέρμανση των ιστών από την ακτινοβολία και καταπολεμά συμπτώματα όπως οι «πονοκέφαλοι» και η «απώλεια συγκέντρωσης».

Πηγή: in.gr

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Ένωση Καβάλας - ΠΑΟΚ 73-72



Μοναδικές στιγμές έζησαν οι 1500 φίλαθλοι στο κλειστό της Καλαμίτσας. Η Ένωση κέρδισε τον ΠΑΟΚ  με ένα πόντο χάρη στο καλάθι του Ντάνιελς 8  δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα.
Ήταν το δεύτερο παιχνίδι για την Ένωση με αυτό το δραματικό φινάλε.
Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν και ήταν φανταστικοί σε κόσμια επίπεδα ενώ και 60 περίπου φίλοι του ΠΑΟΚ παρακολούθησαν τον αγώνα.
Άσχημη εντύπωση το σύνθημα από τους φίλους του ΠΑΟΚ για την Ένωση ..εκεί εκεί στην Α2....και αυτά από Καβαλιώτες φιλάθλους παρακαλώ  !!! φιλάθλους που έχουν παίξει και στην Καβάλα στο Βόλεϋ αλλά και Καβαλίωτες που εργάζονται στην πόλη , χειροκροτούσαν μόνο τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ .......τα σχόλια δικά σας.

Καβαλιάουσκας και Γκαγκαλούδης οι κορυφαίοι για την ομάδα μας που στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέτρεψαν διαφορά 10 πόντων.

Να επισημάνουμε και την νίκη σε φιλικό αγώνα της ομάδας του παιδικού με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη


ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...