Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δασκάλων

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα δασκάλων στην πόλη μας. 19 ομάδες παρατάχθηκαν στα γήπεδα του Νομού Καβάλας χωρισμένες σε ομίλους.
Η τοπική μας ομάδα των δασκάλων έδωσε 3 αγώνες στην φάση των ομίλων και με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες προκρίθηκε στην επόμενη φάση των 8 .
Εκεί σε ένα συγκλονιστικό ματς με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας η ομάδα μας στην διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση στην τετράδα.
Σάββατο πρωί στον ημιτελικό μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και με κακή διαιτησία έχασε την ευκαιρία για την πρόκριση στον τελικό, χάνοντας από την ομάδα της Χαλκίδας με σκορ 1-0 . Η κακή διαιτησία μαζί με την αποβολή του Καραβολανίδη Δημήτρη έφεραν την ομάδα μας να παίζει για την 3-4 θέση με την ομάδα της Βέροιας .Αυτός ο αγώνας ήταν απλά μια γιορτή για όλους εμάς που επί 4 μήνες μαζί με τον προπονητή Πατεράκη Νίκο συγκεντρωθήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας και προσπαθήσαμε για το καλύτερο . Το σκορ στον μικρό τελικό ήταν 2-1 για την ομάδα μας καταλαμβάνοντας την 3 θέση. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έδωσαν ραντεβού για την Δευτέρα 23 Ιουνίου στην Κεραμωτή να χαρούν και να δώσουν ραντεβού για το επόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στον Πύργο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην ομάδα των δασκάλων και στο blog που ασχολείτε με τοπικά θέματα άγνωστα σε εμας...

Ανώνυμος είπε...

Γερά και του χρόνου με το κύπελο....!!!!

Ανανιάδης Πάρης είπε...

Μπράβο Φιλιπ. Ωραίες φωτο. Καμμιά με την ομάδα δεν θα βάλεις;
Καλή Αρχή με το blog

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...