Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Με περισσότερες από 15.000 βελτιώσεις, ο νέος Firefox 3 είναι ταχύτερος, ασφαλέστερος και εξυπνότερος από ποτέ. Ο ιστός έχει να κάνει με την καινοτομία και ο Firefox 3 δίνει το ρυθμό με δεκάδες νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων της έξυπνης εργαλειοθήκης διευθύνσεων, την προσθήκη σελιδοδεικτών με ένα κλικ και την απίστευτη ταχύτητά του.

Κάντε προσθήκη ιστοτόπων στους σελιδοδείκτες, κάντε αναζήτηση και οργανώστε τους γρήγορα και εύκολα.

Προβάλλετε ιστοσελίδες ταχύτερα, χρησιμοποιώντας λιγότερη μνήμη του υπολογιστή σας.

Βρείτε τους ιστότοπους που προτιμάτε σε δευτερόλεπτα — εισάγετε όρους για ταίριασμα που να σας βολεύουν.

Διατήρηση κωδικών ιστοτόπων χωρίς να δείτε ποτέ αναδυόμενα.

Αποφύγετε τις διαδικτυακές απάτες, τις επισφαλείς συναλλαγές, και τις πλαστογραφίες ιστοτόπων με την απλή λειτουργία προβολής ταυτότητας ιστότοπου.

Δείτε οποιοδήποτε τμήμα μιας ιστοσελίδας σε μεγέθυνση ώστε να είναι ευανάγνωστο, σε δευτερόλεπτα.

Περιηγηθείτε με έναν Firefox που ενσωματώνεται αισθητικά στο λειτουργικό σας σύστημα.

http://www.mozilla-europe.org/el/firefox/


Κάντε λήψη του Firefox 3

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δασκάλων

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα δασκάλων στην πόλη μας. 19 ομάδες παρατάχθηκαν στα γήπεδα του Νομού Καβάλας χωρισμένες σε ομίλους.
Η τοπική μας ομάδα των δασκάλων έδωσε 3 αγώνες στην φάση των ομίλων και με 1 νίκη και 2 ισοπαλίες προκρίθηκε στην επόμενη φάση των 8 .
Εκεί σε ένα συγκλονιστικό ματς με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας η ομάδα μας στην διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση στην τετράδα.
Σάββατο πρωί στον ημιτελικό μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και με κακή διαιτησία έχασε την ευκαιρία για την πρόκριση στον τελικό, χάνοντας από την ομάδα της Χαλκίδας με σκορ 1-0 . Η κακή διαιτησία μαζί με την αποβολή του Καραβολανίδη Δημήτρη έφεραν την ομάδα μας να παίζει για την 3-4 θέση με την ομάδα της Βέροιας .Αυτός ο αγώνας ήταν απλά μια γιορτή για όλους εμάς που επί 4 μήνες μαζί με τον προπονητή Πατεράκη Νίκο συγκεντρωθήκαμε να κάνουμε το χόμπι μας και προσπαθήσαμε για το καλύτερο . Το σκορ στον μικρό τελικό ήταν 2-1 για την ομάδα μας καταλαμβάνοντας την 3 θέση. Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έδωσαν ραντεβού για την Δευτέρα 23 Ιουνίου στην Κεραμωτή να χαρούν και να δώσουν ραντεβού για το επόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στον Πύργο.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου δασκάλων.

Πραγματοποιείτε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα δασκάλων στην πόλη μας από 19 Ιουνίου μέχρι 22 Ιουνίου.
Η ποδοσφαιρική ομάδα προετοιμάστηκε εδώ και 4 μήνες εντατικά με προπονητή τον Πατεράκη Νίκο.Έδωσε αρκετούς φιλικούς αγώνες και ελπίζει σε πρόκριση .Οι αγώνες θα γίνουν σε γήπεδα του Δήμου Καβάλας πρωι και απόγευμα.

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Γιορτή Δημοτικού Σχολείου Παλιοχώρι

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή που επιμελήθηκε η Παπαποστόλου Μάλαμα γυμνάστρια του Δημοτικού Σχολείου Παλιοχωρίου.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την όμορφη εκδήλωση.Ο Διευθυντής και το συμβούλιο ευχήθηκαν "καλό καλοκαίρι".

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...